Berdych – Anderson

Berdych är lite bättre än Anderson, på allt. Men 11-0 inbördes sedan 2012, det är enormt missvisande. Anderson har haft grymma chanser att slå Berdych i stora matcher. Jag minns särskilt femsetaren i Franska Öppna. Kevin var så oerhört mycket bättre, men det gick liksom inte.Jag vill ju tro att det blir någon typ av match av det här i alla fall. Berdych var inte särskilt bra mot varken Mannarino eller Lopez och Kevin tycks hittat tillbaka till fin form med segrar mot Kohlschreiber, Giraldo och Wawrinka, plus ett plockat set på Murray.

Den här gången är det dags att hända något.

Tror att Kevin +4 el +4,5 kommer hålla ställningarna idag.

Raonic – Federer

I min bok ska Raonic vara chanslös. Helt chanslös. Det enda problemet är att han slog in 23 ess på 12 servegem mot Bautista-Agut. Men ute på banan var han en katastrof.

Speltips Raonic - Federer Tips Odds Rekare


Till skillnad från förra året växer Federer in i turneringarna på ett annat sätt nu. Han blir bättre och bättre för varje match.

Djokovic – Murray

Intressant såklart. Djokovic har inlett sina 10000 senaste turneringar på storartat vis för att sedan hitta på något dumt och ställa till det. Tror att Murray plockar ett set här.

Betsafe ger 1,80 på det

Ferrer – Nishikori

Nu för tiden känns det som att den här matchen är upp till Nishikori. Han har den överlägset högsta nivån av dem, men, precis som Ferrer har han en förmåga att komma i djupa svackor under matcherna. Jag tror att Nishikori vinner den här efter 3 set.

Över 22,5 finns till 1,83 hos Unibet
15 Kommentarer
2014-10-31 09:50:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!