Poldan

Inför årets sista semifinal

15 November 2014 - 13:41
Djokovic - Nishikori

Djokovic stod i 1,10 när Nishikori vann i US-Open. Jämför man förutsättningarna då och nu skulle jag vilja säga att skrällchanserna var 10000 gånger större i US-Open än vad de är idag. Nishikoris nivå just nu är kanske 60% av vad han spelade på i US-Open - Djokovics nivå är väldigt mycket högre just nu än i US-Open.

Det här handlar om games. Skulle tro att Djokovic vinner med tre breaks marginal. 6-2,6-4 eller liknande. Men oddsen är för snåla för att kasta in några polletter.

Federer - Wawrinka

Jag undrar om inte Federer är lite överskattad inför den här matchen. Wawrinka är en av få som åtminstone kommit upp i duglig nivå. Och visst, Federer har varit bra, men man kan egentligen inte dra särskilt stora slutsatser. Eftersom att motståndet varit obefintligt kan han ju spela avslappnat och göra lite vad han vill. Raonic gör sin sämsta turnering för året, Nishikori är både sliten och trött och hur bra Federer än är ska han aldrig vinna mot Andy med 6-0,6-1.

Det ska bli oerhört intressant att se hur Federer tacklar ett motstånd som inte lägger sig ner som en hund. Med tanke på att Stan plockat set i de 4 senaste mötena har han nog en rätt bra idà© hur han ska spela mot Fed. Dessutom har överspelet suttit i de 6 senaste matcherna.

Räknar med att han kommer försöka få till backhandutväxlingar där Stan ska vara rätt mycket bättre.

Adrian Mannarino - Frederik Nielsen

Kan tillägga att Adrian Mannarino inte ska förlora finalen mot Frederik Nielsen i challengern i Champage . Nielsen har returnerat helt vansinnigt den här veckan, men räddade en handfull matchbollar mot Kudla som servade för matchen två gånger i kvartsfinalen. Mannarino är för solid i egen serve för att släppa till mer än två break och jag känner mig ganska säker på Nielsen kommer få det väldigt tufft i egna servegem.

En dubbel med över 19,5 mellan Stan och Fed till 1,53 och Mannarino rak till 1,17 ger 1,80 hos Unibet
4 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Genoa - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 hörnor
1.74
21:00  Athletic Bilbao - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.71
01:30  Columbus - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.89
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71
14:00  Lopez - Lajovic
Tennis - ATP Barcelona - Lopez
1.91
20:45  Derby - Cardiff
Fotboll - Championship - 2a, draw no bet
1.92

Skador & Avstängningar