Poldan

Inför kvarsfinalerna i Miami!

1 April 2015 - 10:29
Thiem - Murray

Var ju inte överdrivet imponerad av Andy igår. Satan vad lösa andraservar han har och när motståndet hårdnar kommer han få grova problem. Kommer ihåg att Thiem gav honom en rejäl match förra året och det skulle inte förvåna mig om överlinan ryker här.

Det lär bli rätt många servegenombrott och om Andy hamnar i samma svacka som han gjorde mot Anderson, så täcker nog Thiem alla spel som gynnar honom.

Berdych - Monaco

Berdych har haft lätt för Monaco genom året och jag vill minnas att argentinaren var väldigt formtoppad i deras senaste möte (i DC 2012) - den gången vann Berdych efter 5 set och ska jag vara ärlig så tycker jag inte alltför mycket har hänt med Berdych sedan dess medan Monaco har tappat typ 35 platser på rankingen.

Jag skulle faktiskt bli rätt förvånad om Monaco ens stör Berdych här, men hcp-linan är väldigt hög och 2-0 till runt 1,50 är inte spelvärt.

Djokovic - Ferrer

Djokern har 7 raka vinster mot Ferrer, men det är inte ovanligt att spanjoren är och nosar i ett av seten. Den här matchen är så klart upp till Djokovic, fast man ska veta att han levde extremt farligt mot Dolgopolov (låg under med set´n break) i åttondelen och frågan är hur bra han egentligen är nu.Till skillnad från ett par säsonger sedan kan han spela hur bra som helst för att sedan, helt utan förvarning, åka på stryk mot en medelmåtta.

Nu var visserligen inte Ferrer särskilt bra i sin åttondel heller. Simon bjöd på första set och fick soppatorsk i andra. Som sagt, helt upp till Djokovic, vilket humör han är på.

Nishikori - Isner

Skönt att ha Isner tillbaka i gammal god form. Det var verkligen inte igår. På hemmaplan i USA plockar han en stor majoritet av sina poäng. Tycker dock att han är lite nedtryckt här, så föredrar definitivt överspelet framför hcp +2,5.

  Speltips Odds
Nishikori - Isner
Miami Masters, Tennis
1,75
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1
1.95
20:45  Hellas Verona - Bologna
Fotboll - Serie A - 2 draw no bet
1.76
21:00  Brighton - Stoke
Fotboll - Premier League - Stoke över 4,5 hörnor
1.65
20:45  Sevilla - Liverpool
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål & BLGM
1.80

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming