ATP KITZBÜHEL


Mathieu – Almagro

Alltså, här måste Almagro vara för bra. Mathieus hjärnspöken plus en svag serve borde sätta stopp för stimmet han är inne i just nu. Faktum är att fransmannen så när tappade 5-0 i skiljeset mot Delbonis. Almagro ser för stabil ut för att missa den här chansen.

Thiem – Kohlschreiber

Speltips Thiem - Kohlschreiber Tips Odds Rekare


ATP WASHINGTON

19.00 Groth – Nishikori

En rätt rostig Nishikori som haft problem med storservare förut. Han har inte lyckats täcka sina hcp-linor så här långt och jag tror inte att han gör det ikväll heller. Underlaget gynnar storservare så jag tror helt enkelt att Groth täcker alla möjligt linor.

Spel: Över 21 games till 1,70 hos Sportingbet eller tiebreak i matchen till 2,00 hos bet365

21.00 Zverev – Cilic
Handikapp på tysken måste vara det bästa spelet här. Zverev är alltid hungrig och ska ha en tillräckligt bra serve för att kunna stå emot Cilic. Kroaten har förresten inte täckt sin hcp-lina sedan han mötte Leonardo Mayer i Franska Öppna. Med andra ord: 12 matcher i rad där hcp-spelet på Cilic motståndare suttit.

Spel: Zverev +4,5 (1,73 hos Sporingbet och 1,69 hos Unibet )

01:00 Berankis – Isner

Tror att Berankis försätter sin formtopp, men jag är inte lika förtjust i hcp/över-spel idag som jag var när de båda möttes för en vecka sedan i Atlanta. Då fick man Berankis +4 till 1,80….nu 1,45.

02:30 Sock – Johnson

Skrivkramp, så ska fatta mig kort: Tycker att Sock är lite överskattad här.
1 Kommentarer
2015-08-07 10:06:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!