Har ju inte rosat marknaden på Melodifestivalen senaste två veckorna. Lite oflax kan jag samtidigt tycka. Bommade Swinfly att komma sist med minsta möjliga marginal till 8 ggr pengarna och att Bengtzing inte slår Martin Stenmarck är obegripligt. Eller, det var lite tråkigt i alla fall.

I Andra Chansen har jag svårt att se några skrällar. Tror helt enkelt att favoriterna håller hela vägen. När Unibet släppte oddsen var jag på tårna och köpte lite värde på Saraha och Panetoz. Men jag tycker fortfarande att det finns några spelvärda bidrag kvar.

Panetoz – Molly Pettersson Hammar

Här kommer Molly bli...låt oss stanna vid att hon får det svårt. Panetoz har en bättre låt, fler likes, fler dagliga lyssnar, mer spelad i radio..osv. Man får lite över 1,24... inget jag skulle lasta flickvännen på, en vanlig dag.

Albin och Mattias – Boris René

Det lutar trots allt åt Albin, men jag tycker att låtarna är ungefär lika bra. Kanske till och med så att musikörat säger Boris. Båda låtarna har ruskigt dåliga refränger men det andra, det som inte är refräng, det är riktigt bra. Jag tror att ”flickrösterna” avgör och de kommer hamna på Albin och Mattias.

Isa – Saraha

Här fick jag in Saraha till 2,60 nu finns hon till 1,61 men jag tror att hon har ännu större chanser. Hon var den enda publikfavoriten som inte röstades direkt till final och det tror jag att folk ångrar. Jag avskyr Isas låt, det finns liksom för många som kör samma stil i år och då faller hon bort. Vi kan inte ha en final som är full med upptempolåtar. Sarahas låt är sanslöst mycket bättre och hon ligger på 14:e plats över de mest spelade låtarna i Sverige - Isa ligger på plats 40 med ungefär hälften så många dagliga uppspelningar.

till 1,61 är Saraha fortfarande spelvärd.

Dolly Style – Samir och Vikor

Inte en chans i helvetet att Dolly Style slår ut Samir. Bada nakna har legat etta på svensktoppen i 3 veckor och det är först nu börjar det avta lite.

För att sammafatta: Helgens rek blir Saraha att slå ut Isa till 1,61 hos bet365
0 Kommentarer
2016-03-04 20:23:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!