Raonic – Murray

Tänk att en av dessa två ska spela semifinal. Satan vad ovärdigt. Båda har spelat långt under sin förmåga och båda borde åkt ut för längesen. Sett till förväntningarna har ju Andy varit sämre. Han tycks inte kunna hålla sin serve över huvud taget och får megaproblem i sitt offensiva spel på grus. Dels för att han är en usel nätspelare och har en dålig overhead. Han kan liksom inte avsluta poängen. Det händer verkligen ingenting när skotten driver på i slagen.

Han vinner väl det här tillslut, allt annat vore väldigt konstigt. Man kan ju tycka att han åtminstone ska klara av att låsa fast Milos på backhandsidan och då kommer kanadensaren att vara stekt.

Nadal – Wawrinka

Speltips Nadal - Wawrinka Tips Odds Rekare


Federer – Tsonga

Federer ska bara inte förlora mot Tsonga på grus. Fransmannen måste vara sjukt formstark för att kunna matcha Fed, just nu känns det nästan tvärtom: Federer som är formstark och Tsonga som är svag.

Monfils – Granollers

Man måste ju erkänna att Granollers spelat riktigt bra i huvudturneringen. Hur nu det gick till. Nu får han dessutom eftermiddagsmatch vilket passar honom bättre. Det blir nämligen ganska mycket långsammare på kvällen. Är nog mest imponerad av Granollers stoppbollarså här långt, det är nästan Janowicz-klass på dem. Sitter och funderar på om han kan pressa Monfils och det är nog fan inte omöjligt.
4 Kommentarer
2016-04-15 00:41:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Poldan - 2016-04-19 20:59:59

Dennak//

Då har du inte hängt här särskilt mycket. Tvärrött förra veckan, men är inte ett dugg orolig.

Dennak365 - 2016-04-17 01:23:03

Poldan, du har ju MISSAT VARENDA tennis match som jag har sett att du rekat!!!

Peter77 - 2016-04-16 00:43:46

Jo, det är omöjligt. Monfils lekte hem matchen. Hur kan Federer vara formstark efter att varit borta flera månader.