Mot Frankrike!

16 Juni 2016 - 11:52
Planet mot Frankrike lyfter om två timmar. Onekligen en speciell känsla att veta att en fantastisk vecka med två Sverigematcher på plats ligger framför en. Med tanke på att det här är det sista riktiga mästerskapet Sverige lär spela på ett bra tag får en ta och njuta av de här matcherna, som på förhand tyvärr känns väldigt svåra.

Svårt att se Sverige vinna ta poäng imorgon med premiäromgången färskt i minne. Den som lever får se. Spontant känns den raka ettan till runt 1.90 bra.

Några specialspel på matchen:

Isaksson skjuta en inspark rakt över sidlinjen utan att någon spelare rör bollen? 5 gånger pengarna på det kan vara en rolig tv-slant. Finns på Betsson under fotboll- euro 2016- specialare.

Kim Källström att dra på sig ö1,5 frisparkar. 1.57 på Unibet. Såg ruskigt trög ut mot Irland. Bättre motstånd nu, Sverige lär få jaga en del boll. Att söka upp spelare och falla lätt är ju lite av en italiensk paradgren.

Sverige under 3,5 avslut på mål. 2.20 på Unibet. Anfallsspelet mot Irland lämnade en del att önska om man säger så. Belgien hade två skott på mål mot Italien...

Ha en trevlig helg kamrater!

Veckans femling, 29 januari

29 Januari 2016 - 11:55
Beskrev konceptet veckans femling i ett tidigare blogginlägg. Det är ett upplägg jag har med fyra kompisar. Varje fredag presenterar alla ett varsitt spel med 1.50 som lägsta odds. Alla lägger spelet som en femling och den/de som bommar tvingas bjuda på lunch nästkommande vecka.

Vi har haft en bra start på året då 13/15 spel har suttit, tyvärr har endast en femling hittat hem. Vi har gjort det här i runt 30 veckor och är plus totalt sett då vi satt 5 femlingar.

Veckans spel:
SHL: Karlskrona +2,5 mot Örebro (1.55)
Handbolls-EM: Spanien-Kroatien u53,5 (1.63)
Träningsmatch: Öster-Falkenberg 2,5 (1.70)
Svenska Superligan innebandy: AIK-Växjö x2 (1.72)
Träningsmatch: Alta-Tromsö ö2,5 mål (1.55)

Totalodds: 11.45.

Trevlig helg!

Konceptet veckans femling

25 December 2015 - 15:48
Länge sedan jag kastade ut ett blogginlägg nu, så det är väl på tiden.

Först och främst vill jag passa på att tacka alla läsare för året som gått. Hoppas alla är mitt inne i ett trevligt julfirande med nära och kära just nu. En härlig sporthelg ligger framför oss och jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett småroligt koncept jag har med fyra kompisar. Kanske kan passa en bakfull lördag i soffan?

____________

Veckans femling.

Reglerna är enkla.
- Vi är fem personer, innan klockan 13:00 varje fredag ska alla kasta upp ett spel som avgörs innan klockan 09:00 på måndagen.
- Spelet måste vara en singel, oddset måste vara 1.50 eller högre.
- Den eller de som missar spelet under helgen måste bjuda de som satt sitt spel på lunch kommande vecka.
- Är man ensam att klara sitt spel måste övriga fyra bjuda på oxfilà©-middag.
- Missar man sitt spel tre helger i rad måste man bjuda de övriga på oxfilà©-middag.

Enkelt va?

Veckans femling:
Bollnäs +0,5 (elitseriebandy, 2.0 i odds)
Aranäs +9.5 (elitseriehandboll, 1.80)
Modo +2,5 (SHL, 1.50 i odds)
Southampton-Arsenal ö2,5 mål (2.0 i odds)
Sverige vs Schweiz ö5,5 mål (1.60, JVM)

Totalodds 17.28.

Vi håller ner insatsen till runt en tiondel av vad vi brukar sätta på de singlar vi normalt spelar.

Hur har det gått då?
Vi har hållit på i 20 veckar och har satt femlingen tre gånger. Totaloddset varierar naturligtvis, men det brukar ligga runt 10 ggr degen, så vi behöver sätta en på 10 för att vara plus minus noll.

Internt har vi en Facenbook-grupp där hetsen och diskussionerna pågår konstant. För fem spelintresserade grabbar är det en riktigt rolig grej. Kan rekommendera att skapa liknande koncept med vänner som också spelar.

Trevlig helg gott folk!

Vägen till 10 miljoner kr

20 Augusti 2015 - 14:58
Kände att jag var tvungen att köra Betssons tävling Betsson 6. Man ska gissa rätt slutresultat i sex Premier League-matcher som spelas varje lördag. Klarar man den lilla uppgiften vinner man småtrevliga 10 miljoner.

10 millar för att gissa rätt resultat på 6 PL-matcher alltså. Tja, varför inte, blixten kan ju trots allt slå ner.

Tävlingen hittar du här:


Här är mina tips och ett par tankar om helgens matcher:

Man Utd - Newcastle 1-0
Kommentar: Man U har sett stabila ut bakåt. Är mitt uppe i ett CL-kval som ska stökas av, så jag räknar med att man gör jobbet och städar undan Newcastle utan att imponera överdrivet mycket.

Crystal Palace-Aston Villa 3-1
Kommentar: Palace kunde med lite flyt fått med sig en pinne mot Arsenal medan i stort sett samma sak gäller för Aston Villa, som mötte Man U och förlorade med 1-0. Palace offensiv ser dock vass ut och jag räknar med att man vinner mot ett rätt begränsat Villa.

Leicester-Tottenham 1-1
Kommentar: Svår match. Tottenham föll ihop totalt mot Stoke senast, men grundkapaciteten finns där. Leicester är en positiv överraskning hittills och bland annat Mahrez verkar vara ett riktigt fynd. Känns som att oavgjort är ett okej resultat för båda lagen här.

Norwich-Stoke 1-1
Kommentar:
Ännu en jämn match. Stoke har haft två tuffa matcher inledningsvis, men har fått med sig en pinne. Okej utdelning, kunde varit både mer och mindre än så. Känns fortsatt som ett lag för övre halvan. Tror dock Norwich kan få med sig poäng här, det är ju på hemmaplan inledningsvis som nykomlingar brukar skrapa ihop en del poäng.

Sunderland-Swansea 1-3
Kommentar:
Swansea ser faktiskt ruskigt bra ut. Moreno briljerar på kanten och nyförvärvet Ayew ser också vass ut. Ett solitt lag som, om bredden varit lite större, säkert hade kunnat konkurrera om Europaplatser. Nu kanske man kan göra det ändå, men då måste nyckelspelarna hålla sig friska. Sunderland har startat uselt. Fansen i uppror och inget självförtroende på spelarna. En skakig start och det kan bli ännu en jobbig eftermiddag.


West Ham-Bournemouth 2-1
Kommentar:
Ännu en svårbedömd match. Bournemouth gjorde det okej på Anfield, men föll till slut med 1-0. West Ham fick en reaktion efter premiärsegern mot Arsenal och föll hemma mot Leicester i omgång 2. Håller dock West Ham som det något bättre laget och räknar med att man skakar fram tre poäng inför hemmafansen.


Nordicbet-tävling

7 Mars 2015 - 07:57
Har tyvärr varit sådär sjuk bara vi män kan bli den här veckan, vilket gjort att energinivån att reka spel varit obefintlig. Vad passar då bättre än att bänka sig framför dumburken och titta på Svenska Cupen en hel dag? ingenting. Fantastiskt.

Två rekar uppe dagen till ära:

  Speltips Odds
BK Häcken - Mjällby
Svenska Cupen, Fotboll
1.70


och

  Speltips Odds

,


__________________________

Sen har jag såklart ett tävlingsbidrag att delge. Har ni mot förmodan missat det så kan ni kika under fliken tävlingar här på sidan så ser ni vad det handlar om.

Det handlar om AIK-Hammarby.

För att kvalificera sig för tävlingen måste du göra en insättning på Nordicbet och lägga ett spel på matchen.

Mitt spel: ö3,5 mål till 2.70.

Kommentar: Tror det kan bli rätt öppet trots att det är derby. AIKs försvar har en del att bevisa och Hammarby är förmodligen rätt mycket starkare framåt än bakåt också. För AIKs del räcker ju kryss, men jag tror knappast man kommer avvakta inför 40 000 åskådare på vän-arenan.

Resultat:
3-1

Totalt antal hörnor:
13

Matchens sista målskytt:
Bangura

När delas första gula kortet ut:
21-25:e minuten

I vilken matchminut görs första målet?
19:e
Fler inlägg: