Tippa en hel allsvensk omgång är…svårt. Att det dessutom är en premiäromgång gör det inte lättare direkt. Så här har jag tänkt i alla fall.

Häcken – IFK Göteborg 1-2

Kommentar: Har skrivit en separat rek om den. Tror ju egentligen att Häcken får det lite svårare i år, medan IFK kan sluta på plats 1 till 9 känns det som. Blåvitt vann här i fjol, tror de kan göra det igen.

Helsingborg – Djurgården 1-1

Kommentar: Två lag man är lite osäker på. Helsingborg har en startelva som håller riktigt bra klass. Djurgården ha Erton, vilket gör att de alltid kan såra alla lag i princip.

Syrianska – Kalmar FF 0-1

Kommentar: Tror på en riktigt tight match. Lär väl inte bli någon spelmässig höjdare direkt. Men tror Kalmar tar det tack vare att laget har bättre organisation och är mer samspelt.

Mjällby – IFK Norrköping 0-2

Kommentar: Här är Mjällby knappa favoriter enligt spelbolagen, helt fel enligt mig. Möttes i cupen, i och för sig i Norrköping, men det var klasskillnad. Norrköping stabila och obesegrade på försäsongen tar ny seger?


Malmö FF – Halmstad 2-0

Kommentar: Gäller naturligtvis för MFF att få hål på HBK i tid. Kan bli en tuff nöt att knäcka, men löser väl en seger till slut.

Gefle – Åtvidaberg 0-0

Kommentar: Jämnt, tufft och tight match mellan två lag som kommer hamna nära varandra i tabellen.

BP – Öster 1-1

Kommentar: Nykomlingsmöte som kan gå hur som helst. Tror båda är nöjda med att inte förlora första matchen.

Elfsborg – AIK 1-2

Kommentar: Elfsborg är favoriter i matchen och förlorar väl troligen inte här. Jag väljer dock att chansa att AIK tar det här, truppen har tillräcklig kvalitet för att besegra Elfsborg borta om ALLT stämmer.
0 Kommentarer
2013-03-30 19:11:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!