Allsvenskan rullar oförtrutet på. Tänker inte kommentera cirkusen kring Djurgården just nu, men det är väl bara att konstatera att det är för jävla sorgligt att externa faktorer kan tvinga nyckelpersoner i en svensk klubb att avgå. Tråkigt.

Resterande matcher i omgång sex känns knepiga. Möjligt att det dyker upp något.

Annars spelar jag följande:
Speltips Vendelsö - Gunners United Tips Odds Rekare


De resterande matcherna i omgång sex saknar väl den där riktiga godbiten egentligen, men det ser i alla fall ut som följer:

Lördagens matcher:
Djurgården - Syrianska FC
Kalmar FF - Åtvidaberg
Helsingborg - Gefle

Söndagens matcher:
AIK - Halmstad
Mjällby - BP
Öster - Elfsborg

En liten genomgång av matcherna då - odds från bet365 .

Dif - Syrianska 2.00 - 3.25 - 3.90
Oj. Hur påverkas DIF av turbulensen kring MP? kan spelarna sluta sig samman? Jag tror nog det ändå. Om inte DIF lyckas vända på skutan riskerar hela årets säsong att bli en katastrof. Det luktar faktiskt lite 2009 då det blev kval. Syrianska är i så fall ett passande motstånd.
Tips: 2-1 DIF.

Kalmar FF - Åtvidaberg 1.80 - 3.50 - 4.50
På vilket humör är Kalmars offensiv? Defensivt ser det så gott som alltid bra ut numera, det är offensiven som krånglat. Första målet väldigt viktigt i matchen.
Tips: 2-0 Kalmar FF.

Helsingborg - Gefle 1.40 - 4.33 - 8.50
Även här hänger allt på HIFs offensiv. Ska det bli en match som mot Mjällby eller som mot Djurgården? Jag tror det är dags för en stabil hemmaseger, även om man ALDRIG ska underskatta Gefle.
Tips: 3-1

AIK - Halmstad 1.50 - 4.33 - 6.00
Hur mycket betydde segern för AIK senast? Mycket tror jag. Kan de rida på den boosten är mycket vunnet. HBK var bra i första halvlek mot Kalmar, men i andra var de chanslösa. De får nog svårt här. Dags för AIK att ta en hemmaseger. Revansch för förlusten i cupen blir det också.
Tips: 3-0

Mjällby - BP 1.80 - 3.40 - 4.75
Viktiga poäng på spel. Mjällby har öppnat över förväntan medan BP:s start känns rimlig. Tycker Mjällby har blivit lite väl stora favoriter här. BP har definitivt chans.
Tips: 0-1

Öster - Elfsborg 3.00 - 3.25 - 2.37
Gräsmatch för Elfsborg alltså. De är ändå obesegrade i ett antal gräsmatcher i rad. Öster kom ner lite på jorden mot MFF, men har ändå poängchans här. Kryss?
Tips: 1-1
0 Kommentarer
2013-04-26 22:09:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!