Polsater

Video: Kennedy möter Bajens fans

11 Juni 2013 - 00:27
http://www.youtube.com/watch?v=QqUMWtS184I

Här är en video på när Kennedy möter Bajens fans efter matchen mot Varberg. (Vet inte om länken funkar men testa här annars http://www.youtube.com/watch?v=QqUMWtS184I).

Var alltså själv på plats på Söderstadion igår. Bajen körde över Varberg från start och hade inte Monday James dragit på sig ett tidigt rött så hade Bajen nog fått en välbehövlig trea där. Nu fickde iofs 2-0 att gå på ändå, men känslan är att de tröttnade och blev övermodiga på ett sätt som inte hade straffat sig lika tydligt om de varit 11 mot 11.

Vad värre är, själv höll jag på att bli rånad av ett gäng, typ, 18-åringar på vägen hem. Att den typen av gäng planlöst drar omkring i stan och bara innebär så jävla mycket problem för vanligt folk är så jävla tröttsamt.

Spelmässigt var måndagen upp och ner. Inledde ju fint med att hitta Häckens u19. Kvibille gjorde sitt medan Sirius svek. Var väl kanske naivt att spela dem -1 med tanke på avbräcken, men det var inte långt borta att de kontrade in 3-1 enligt rapporterna. Reken på Umeå var ju katastrofal då de verkar ha blivit totalt överkörda. Sopor.

Nya tag i morgon igen, har en del objekt på g, vi får se om vi kan dra fram något guldkorn. Adjö!

2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Polsater - 2013-06-11 15:42

Balboa/

Ja, i och med att jag (för ett annat uppdrag) stannade kvar och intervjuade spelare så drog det ut på tiden och det var inte så mycket folk i rörelse längre. Så i gången mellan Söderstadion och typ subway, på väg till Gullmarsplan, kom det fram ett dräggigt gäng. Lyckades slå bort ena killens arm och skynda mig mot Gullmars som tur var. Skrämmande att de går på mig som ändå är en ung (ser inte så skräckinjagande ut iofs) kille som kan försvara mig. Vad gör en pensionär eller tjej i samma läge?

Balboa - 2013-06-11 11:36

Vad för det för typer som ville råna dig och hur kom du undan? Jag och några vänner var också på matchen och det kändes som det var ovanligt mycket bråksökande drägg som drog runt där efteråt. Trist.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Washington - Columbus
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1
2.03
21:30  Sevilla - Barcelona
Fotboll - Copa del Rey - BLGM Nej
2.29
15:00  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.05
17:30  AIK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.74
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Skador & Avstängningar