Polsater

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare Polsater. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

Polsater

Aaaah

13 Juni 2013 - 22:51
Värderat fel en hel del på sista tiden. Har lagt ner åtskilliga timmar på research och telefonsamtal de senaste dagarna för att hitta intressanta objekt. Tyvärr har det blivit en del bommar, det intressanta är (nu låter det här kanske inte så trovärdigt) att jag haft ett antal spel i de lägre divisionerna, singlar till höga odds, som faktiskt gått in. Men som jag valt bort att reka till förmån för annat. Känns för jävligt när man väljer mellan två spel och det som rekas är det som missas. Men det bevisar bara att det finns guldkorn att hitta, det gäller bara att bli ännu vassare på att värdera informationen. Det här är något som kommer mer och mer i takt med att jag får bättre koll på fler serier. Ändå skönt att division 2-dubbeln i går gick in - den var även upphöjd till Dagens Bästa Spel. Så den gjorde skäl för namnet.

Helg vankas. Kommer personligen vara på resande fot, men det lär bli en del rekar ändå. Hoppas ni får en skön helg allesammans.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.