Hur kul var det igår att se Atakora oprovocerat ge bort en frispark i farligt läge, vilket i förlängningen gav 1-2 Syrianska och åt helvete med AIK vinna & hålla nollan till 2.75 / AIK & u2,5 till 3.75. Visst hade Syrianska en del lägen i första halvlek de kunnat göra mål på, så turen jämnar väl ut sig. Skedet av matchen vi snackar om hade dock Syrianska vissnat helt och mer eller mindre gett upp. Dessutom hade Touma gått ut skadad. I stället bjuder Atakora med sitt usla agerande in Syrianska i matchen. Mycket irriterande och dåligt av mig att inte säkra insatsen.

Även mellan MFF och Åtvid var det stolpe ut. Hade rekat BLGM. Citerar mig själv:

"Talar mot
– Att jag själv har en dålig känsla kring det här spelet. Utgår från att Malmö gör mål, det har man gjort i 19 raka hemmamatcher. Däremot känns det som att Åtvid kommer åka på ett bakslag snart. Förmodligen gått lite över sin förmåga den senaste tiden. Får Malmö ett tidigt ledningsmål kanske det blir tungt att ladda om igen.

Kommentar: Malmös statistik kombinerat med Åtvids form gör att det är omöjligt att bortse från det här spelet. Brukar normalt lita på min känsla ( som säger 2,3-0 Malmö) men gör ett undantag här."

Känslan var rätt. Ska aldrig spela mot min känsla igen.

Nya tag på måndagen.

Speltips Helsingborg - Öster Tips Odds Rekare


1 Kommentarer
2013-07-15 09:50:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-07-15 21:34:21

Gillar dina rekar. Ingen har mer pålästa och informativa rekar som du i dette land !
Kerpupthegoodwork !