Polsater

Överkörd grävling.

4 Augusti 2013 - 22:41
Tråkigt med Motalas tapp i lördags. Extra tråkigt då jag fick besök av några kompisar, som kom ner för att göra en bra helg på Öland. Vi var fem personer och hade lagt en tvåhundring var på en sexling som betalade 10 gånger smeten. Enskede vände, Kalmar avgjorde sent, några norrlandsmatcher gick enligt plan. Motala var enda bommen. Den hade man räknat in när dom ledde med 2-0. Tungt. Ambitionen var att vi skulle lägga hela eventuella vinsten på utekvällen på Strand i Borgholm. Nu blev det ganska vilt ändå och frågan är om det inte var tur att vi inte hade vinstpengarna att kasta iväg på alkohol. Idag var jag nämligen rätt svag. Åkte förbi en överkörd grävling och enda tanken var: "fan vad jag hade velat byta plats med dig din lille jävel". Att det väntade en fem timmar lång bilresa mellan Kalmar och Stockholm gjorde saken inte bättre. Kan dock tipsa om en hyfsat bra bakiskur: Ballerina kladdkaka vanilj.

Av den anlednignen blev det ingen söndagsrek, men jag twittrade ut några spel och hade 2/3. Överspelet mellan IFK- Häcken, underspel mellan Åtvid och Gefle satt fint. Bommen blev överspelet mellan Assyriska - Östersund. Så följ mig gärna på Twitter om ni vill, heter nokkan21 där. Twittrar en del spel, men även en del annat. Förmodligen den kanal ni enklast får tag i mig om ni undrar något kring ett spel.

Måndagsreken blir en allsvensk sådan. Tycker mycket talar för målrikt i Norrköping.
  Speltips Odds

,


För egen del väntar nu en vecka i Stockholm med lite hårt jobb. Nästa helg blir det tillbaka till Kalmar för ännu mer jobb innan plugget drar i gång i augusti. Ambitionen är att hinna läsa på toppligorna rejält så att jag är riktigt bra koll när allt drar i gång.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Berrettini - Ymer
Tennis - ATP Budapest - Berrettini
1.71
15:00  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.05
15:00  Chievo Verona - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1.0
1.90
15:00  Udinese - Crotone
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.93
15:00  Atalanta - Torino
Fotboll - Serie A - BLGM
1.81
17:30  AIK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.74
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Skador & Avstängningar