Real Madrid vs Atlético Madrid.

CL-final. En maffig avlutning på ännu en makalös säsong av europeisk toppfotboll. Jag känner att det kommer pratas och skrivas så mycket om den matchen på andra håll att jag knappast behöver gå igenom den här va?

Men jag kommer självklart att delta i tävlingen som bet365 anordnar. Mitt kvalificerande spel har jag inte bestämt mig för, jag har ett par drag jag kollar på. En rek kommer komma upp när vi närmar oss matchstart. Rent tävlingsmässigt kommer jag dock spela enligt följande:

Resultat:
2-0 Real.

1-0 i första halvlek följt av inkontrat 2-0?


10 hörnor i ligan (6-4)
6 i Copa del rey (4-2)
11 i Copa del Rey (7-4)
9 i ligan (2-7)

Atletico snittar 6,84 för i ligan, 3,68 mot
Real snittar 6.74 för, 4.53 mot

Det troligaste resultatet rent statistiskt är 10 eller 11 hörnor. Då är ju frågan om man ska gå på det eller försöka sticka ut? Jag kör någon slags mellanväg. Atlético fick ihop en väldig mängd hörnor senast mot Barcelona, men då kändes det som att ALLT också rann ut till hörna. Tror inte man får lika många den här gången. Real får så gott som alltid ett gäng hörnor. Svårt. Men går för att det blir 9 hörnor (6-3 till Real låter väl rimligt).

Matchens sista målskytt så. Mm. Lutar ju i nuläget åt Reals håll. En rimlig sista målskytt skulle kunna vara ett sent kontringsmål. Cristiano Ronaldo hade ju varit det givna valet (förutsatt att han spelar såklart). Men antagligen lär han vara ett väldigt populärt val. Går därför på Gareth Bale. Lär också bli kryssad rejält, men inte lika mycket som C-Ron.


Vad ska man då tro om varningar?
Senaste inbördes mötena har första gula kortet delats ut i följande minuter:

11:e i ligan
36:e i cupen
24:e i cupen
38:e i ligan
38:e i Cdr-final
7:e i ligan
15:e i ligan

Domaren Björn Kuipers har i CL i år delat ut första gula kortet i följande minuter:
6:e
23:e
42:a
19:e


Vet inte riktigt vad det här säger egentligen, men vi kan konstatera följande:
Det är en hyperviktig final och det lär smälla direkt i närkamperna. Vi har en domare som inte är rädd att varna spelare, men eftersom det är en final lär han ha en rätt hög nivå och ge spelarna tillsägelser först.

Tidpunkt första kort-marknaden ligger på 27:00, det är väl där någonstans jag landar i mitt resonemang också. Jag drar till med 25:00-30.00
0 Kommentarer
2014-05-22 18:28:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!