Snart är gruppspelet färdigspelat. Bara två speldagar kvar tyvärr. Oerhört sorgligt alltså. Har två rekar ute till dagens matcher:

Speltips Ecuador - Frankrike Tips Odds Rekareoch

Speltips Schweiz - Honduras Tips Odds RekareVi har lite åttondelsfinaler klara:
Brasilien - Chile
Colombia - Uruguay
Holland - Mexiko
Costa Rica - Grekland


Här är mina tankar om de här matcherna just nu. Notera att det inte är rekar, det kommer längre fram.

Brasilien - Chile

Kommentar: Tror att Brasilien kommer mosa chilenarna här faktiskt. Jag hejar på Chile i det här mästerskapet och skulle älska om de slog ut värdnationen. Men tyvärr tror jag att Brasiliens tyngd och bredd kommer avgöra. Skiljer för mycket mellan lagens respektive försvar. Kan tänka mig att vi landar i samma resultat som 2010, 3-0 Brasilien.

Colombia-Uruguay

Kommentar: Får Suarez spela eller inte? Oklart i dagsläget. Om Suarez är med har Uruguay chans att skrälla, är han inte med vinner Colombia det här bekvämt. Är, som alla andra, väldigt imponerad av vad Colombia gjort fram till nu. Hög kapacitet i det laget. Vill dock fortfarande hävda att defensiven inte testats tillräckligt än. 3-1.

Holland - Mexiko

Kommentar: Holland har öst in mål till nu och rätt spelare har sett glödheta ut. Men jag tror Mexiko tar det här. Man är mer vana vid klimatet och har sett oerhört solida ut. Ett insläppt mål i den här gruppen är imponerande deluxe. Verkligen alltså. Hollands defensiv har sett bra ut, men håller de i ett slutspel. Jag är fortfarande tveksam.

Costa Rica - Grekland

Kommentar: Tror faktiskt Grekland tar det här. 0-1 ligger nära till hands i en match där Costa Rica är det bättre laget, men faller på sin ineffektivitet och Grekland knoppar in segermålet på en hörna. Rutinen avgör, kanske är Costa Rica något "mätta" också? Har länge närt en avsky mot Grekland och deras sätt att spela fotboll och deras vansinniga flyt i lottningar. Men man måste väl på något sätt imponera över att man är med i alla turneringar och tar sig vidare. Hoppas dock att de skickas hem med buller och bång i kvartsfinalen.
0 Kommentarer
2014-06-25 13:09:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!