Steven-Lee

Fin 91-taggare m.m!

14 November 2017 - 12:53

Hejsan!

PGA-Touren är också färdigrekad.

Handlar om RSM Classic, som tar plats i Georgia.

Bana: Sea Island Golf Club, Par: 70.

Vad du gör från Tee är inte särskilt relevant - man behöver framförallt inte vara någon "slugger" för att nå framgång här.
Det mesta handlar vad man gör från andraslaget och inåt...

Mina "hästar" är följande:

***Vinnare/Plats***

Stewart Cink - odds 91.00 bet365
Här tycker jag verkligen att det lyser spelvärde. Stewart Cink missade cutten i Mexiko, men innan dess hade han fyra raka tävlingar med prickade kvalgränser. Ska nu dessutom ut på en bana som passar perfekt. Vad är viktigt denna vecka...Tee-Till-Green, Birdie, eller bättre, snitt % - och kanske framförallt - Par4-facit. Slår man ihop alla dessa saker, så ligger Stewart Cink i topp, rent statistiskt. Placering i fjol? 10:a. Gick på College i Georgia - där han numera också bor.

Henrik Norlander - odds 251.00 bet365
Ett långskott, såklart. Men att få 251 x smeten på en spelare som var inblandad i särspel i den här tävlingen i fjol - det är för svårt att motstå. Var otroligt vass under lördag-söndag, där han klättrade ett tiotal placeringar. Är heller inte så konstigt att Henrik gjorde bra ifrån sig här för 12 månader sedan. Har sina styrkor i järnspelet. Spelade sin College-golf i Georgia, dessutom.

Charles Howell III - odds 31.00 Unibet
Spelade sylvass golf i Mexiko - träffade otroligt fairways och greener. Om han bara kan väcka sin putter, så är det ett solklart vinnarbud den här helgen. Resultat på Sea Island GC: 6–32–7–27–MC–9–13. Var in contention inför slutvarvet i fjol. Uppvuxen i Georgia och kan det här området bra.

Jamie Lovemark - odds 41.00 Unibet
Har för mycket som talar för sig den här veckan, för att inte synas till 41 x pengarna. Spelat Sea Island GC två gånger - placeringar: 9:a och 6:a. Satte in en våldsam spurt i fjol, under söndagen. Bra Tee-Till-Green, tar tillvara på hyfsat mycket birdie-chanser - och, i synnerhet, normalt sett riktigt vass på Par4-hålen.

Blayne Barber - odds 111.00 bet365
Precis som med Henrik Norlander - tog sig hela vägen fram till särspel under den här tävlingen i fjol. Var totalt fem spelare inblandade, Mackenzie Hughes drog längsta stickan. Jag blev dock riktigt imponerad av Blayne - backade absolut inte undan och visade inga nerver, trots att han sällan hade varit i den situationen förut. Fått lite annat perspektiv på livet, då han också blev pappa för ett par år sedan - medgav att det bidrog till hans lugn, golfen är inte allt. Spelade vass golf i CJ Cup för ett par veckor sedan. Skulle bli förvånad om han inte går och vinner den här säsongen. Varför inte redan nu - på en bana han uppenbarligen gillar?

***
Lycka Till
//Steven-Lee

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71
14:00  Lopez - Lajovic
Tennis - ATP Barcelona - Lopez
1.91
19:00  Helsingborg - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1 hcp -1
2.35
20:45  Derby - Cardiff
Fotboll - Championship - 2a, draw no bet
1.92
20:45  Liverpool - Roma
Fotboll - Champions League - Ö 3 asian
1.88

Skador & Avstängningar