Tennistipset

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare Tennistipset. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

Tennistipset

Söndagstennis

8 Februari 2015 - 14:25
Varit en bra vecka trots att turneringarna inte varit de bästa och roligaste. 4/5 spel satt denna vecka och det var Monfils som tyvärr inte kunde vinna igår. Gasquet tog vara på sina chanser vilket inte Monfils gjorde men å andra sidan vann Baghdatis tiebreaket i andra set mot Karlovic så överspelet i den matchen satt. Så det jämnar väl ut sig...


Federations Cup för damer är igång och Anieszka Radwanska stod för en fantastisk backhand mot Kuznetsova från Ryssland igår.I Zagreb stod Dodig och Granollers för en fantastisk poäng som innehöll det mesta.Men även Baghdatis och Youhzny hade en väldigt trevlig bollduell.
Och veckans filmning får väl gå till Denys Molchanov som la sig (fixad match) emot Augustin Velotti. Han kanske borde få en Oscar för detta skådespel. Mer om det kan ni läsa här.Har även två spel idag från ATP mempis kvalet som jag skrev ut på twitter.

Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.