Europatipset sön 25/2

Publicerad på 24 Feb 2018 - 21:37

Tipsexperten

Tipsexperten

24 Feb 2018 - 21:37

Det är ett riktigt häftigt Europatips den här helgen med flera stormatcher från olika håll i Europa. På hemmaplan fortsätter även Svenska cupen rulla på med bland annat ett nykomlingsmöte mellan BP och Dalkurd. Värdet ser riktigt bra ut och det finns flera lågt streckade tecken med betydligt bättre vinstchans!


Spelstopp: 14.59


1. Arsenal - Manchester City 2
Vi inleder med en final från ligacupen. Arsenal kommer från en oväntad förlust hemma mot Östersund efter en direkt usel insats i veckan. I den matchen spelade Arsené Wenger med flera av sina bänkspelare och vi lär få se en helt annan elva här. Manchester City kommer också från en chockförlust mot Wigan i FA-cupen så vi har två lag som verkligen är sugna på att studsa tillbaka och vinna en titel. I lagets enda möte den här säsongen vann City enkelt med 3-1 och något liknande blir det här. Allt värde ligger på tvåan och den spikas!


2. Manchester United - Chelsea X
I ligan väntar också ett toppmöte när José Mourinho ställs mot sina föredetta arbetsgivare. Manchester United fortsätter att gå trögt och spela en intetsägande fotboll. I veckans Champions League möte med Sevilla var Man United rejält nedtryckta och insatsen var allt annan än bra även om man fick med sig ett okej resultat (0-0). Chelsea stod för en betydligt bättre insats hemma mot Barcelona. Laget kontrande effektivt och stod för en bra insats över hela banan. Sett till spelet på slutet ska knappast United vars favoriter här. Chelsea plockar minst en poäng, X2!


3. Hellas Verona - Torino 2
Hellas Verona fortsätter gå svagt i Serie A och mycket pekar på att man kommer åka ner till Serie B igen. Det har blivit sju förluster på de åtta senaste för Verona och spelet hackar ordentligt. Torino kommer från en förlust i Turinderbyt mot Juventus men innan den matchen hade man fem raka utan förlust under nye rutinerade tränaren Walter Mazzarri. Trots bortaplan ska Toro ha bra vinstchans här. Spika tvåan till en duglig procent!


4. Roma - Milan 2
Roma kommer från en sur förlust i veckan borta mot Shakhtar Donetsk i Ukraina. Roma gick tidigt upp i en 0-1 ledning tack vare glödheta Cengiz Under men tappade spelet i den andra halvleken. Nu väntar ett Milan som går som tåget under Gennaro Gattuso. Milan har fyra raka segrar i alla tävlingar och är obesegrade i sina elva senaste. Här har Roma blivit alldeles för stora favoriter och det är bara måla på med alla tecken. På mindre system kan den överstreckade ettan plockas bort helt!


5. Sampdoria - Udinese X
Sampdoria förlorade den viktiga matchen om sjätteplatsen mot Milan förra veckan men formen dessförinnan har varit bra. Hemma på Luigi Ferraris har Samp varit riktigt bra den här säsongen men här har man blivit alldeles för stora favoriter. Udinese har sett vassa ut under Oddos ledning och senaste matchen lagen emellan vann Udinese med 4-0. Den grovt överstreckade ettan lämnas utanför här. X2!


6. Athletic Bilbao - Malaga 1
I Spanien startar vi i Baskien där Athletic ställs mot klara jumbon Malaga. Bilbao spelade så sent som i torsdags en tuff match mot Spartak Moskva där man förlorade, men tog sig vidare tack vare resultatet i första omgången. Det var lagets tredje förlust på de fem senaste matcherna och formen är inte jättebra hos hemmalaget. Malaga måste verkligen börja vinna nu om man ska ha någon chans att klara sig kvar i La Liga, här har man en hyfsad möjlighet. Bilbao har fått kort vila och har blivit alldeles för stora favoriter. Utgå från ettan men måla på med så många tecken plånboken tillåter!


7. Sevilla - Atletico Madrid 1
Söndagens toppmatch från Spanien. Sevilla stod för en fin insats mot Man United i veckan men lyckades aldrig sätta en boll i nät. Här har hemmalaget fått lite längre vila än Atletico som spelade i torsdags och med tanke på det fina hemmaspelet Sevilla visat upp under hela säsongen ska de kunna lösa åtminstone en poäng. 1X räcker långt!


8. Valencia - Real Sociedad 2
Valencia kommer från två raka segrar mot Levante och Malaga. De sex poängen har betytt mycket för Valencia som innan dess var inne i en riktigt tung period. Nu har man sju poängs försprång i kampen om fjärdeplatsen med Sevilla och Villarreal. Här väntar dock ett Sociedad som spelat väldigt bra på slutet. Inbördes har Sociedad fyra segrar på de fem senaste mot Valencia och har vunnit sina två senaste resor till Mestalla. Plocka bort den högt streckade ettan och satsa på skrällen. Utgå från tvåan och gardera upp med krysset!


9. Bayer Leverkusen - Schalke 1
Fyran Leverkusen mot sexan Schalke. Bakom Bayern München är det ett getingbo kring Europaplatserna i Bundesliga och den här matchen betyder väldigt mycket för båda lagen. Leverkusen kommer från en 2-1 seger mot Hamburg förra helgen och har spelmässigt sett väldigt stabila ut under en längre tid nu. För Schalke har säsongen varit mer ojämn. Laget varvar starka insatser med rent ut sagt usla prestationer emellanåt och Kusarna får därför förtroendet här. Spika ettan!


10. Bordeaux - Nice 1
Hemmalagets fina form under Gus Poyet kom till ett slut senast när Bordeaux förlorade mot Marseille med 1-0 på bortagräs. Här har man däremot ett perfekt läge att studsa tillbaka. Nice åkte på en lång bortaresa till Moskva i torsdags och har knappast fått någon optimal uppladdning till den här matchen. Bordeaux ska ses med bra chans och får utgångstecknet. De är dock lite väl högt streckade och krysset som rensar bra plockas med!


11. Brommapojkarna - Dalkurd X
BP inledde tävlingssäsongen med att besegra Gefle med 2-0 i gruppspelets första omgång. Här ställs man nu mot nykomlingskollegan Dalkurd som man slogs med i Superettan ifjol. Förra säsongen var matcherna lagen emellan väldigt låsta. BP vann mötet på Grimsta med 1-0 och på bortaplan slutade det 0-0. Mycket talar för en tajt historia ännu en gång. Chansspika krysset!


12. Hammarby - GAIS 1
Hammarby fick en flygande start på säsongen när man slog Vasalund med 3-1 i omgång ett. I den matchen var Jiloan Hamad planens gigant med sina två mål och han kommer vara oerhört viktig för Bajens offensiv den här säsongen. GAIS vann också sin första match i gruppen, mycket tack vare Elfsborgs målvakt David Olsson som mer eller mindre gav bort segern till Makrillarna. Hammarby ska vara numret större här och får mitt tecken. Etta!


13. Kalmar - Trelleborg X
Vi avslutar kupongen med mötet mellan Kalmar och Allsvenska nykomlingarna Trelleborg. I första matchen för säsongen var det inte mycket som stämde för Kalmar och de rödvita fick bara 0-0 hemma mot Åtividaberg. Även Trelleborg fick en tuff start på gruppspelet efter en 0-3 förlust borta mot Östersund. På försäsongen har Trelleborg däremot imponerat och här är man väldigt underskattat. Plocka med alla tecken och hoppas på en bortaseger!


Kupongens kassaskåp


Torino
Torino ser klart förbättrat ut under Walter Mazzarri och borta mot seriens formsvagaste lag ska man ha fin chans till ny seger. Hellas håller inte på den här nivån. Toro vinner enkelt!


Varningens finger!


Milan
Milan är eld och lågor under Gattuso och till och med floppvärvningen Andre Silva ser pånyttfödd ut under hans ledning. Milan har inte släppt in ett enda mål på 360 minuter fotboll och är alldeles för lågt streckade på den här kupongen. Givet tecken att plocka med!


Lilla raden 144 rader
1. Arsenal - Man City 2
2. Man U - Chelsea x2
3. H.Verona - Torino 2
4. Roma - Milan 1x2
5. Sampdoria - Udinese x2
6. Bilbao - Malaga 1
7. Sevilla - A.Madrid 1x
8. Valencia - Sociedad x2
9. Leverkusen - Schalke 1
10. Bordeaux - Nice 1
11. BP - Dalkurd X
12. Hammarby - GAIS 1
13. Kalmar - Trelleborg 1x2


Stora raden 864 rader
1. Arsenal - Man City 2
2. Man U - Chelsea x2
3. H.Verona - Torino 2
4. Roma - Milan 1x2
5. Sampdoria - Udinese x2
6. Bilbao - Malaga 1x2
7. Sevilla - A.Madrid 1x
8. Valencia - Sociedad x2
9. Leverkusen - Schalke 1
10. Bordeaux - Nice 1x
11. BP - Dalkurd X
12. Hammarby - GAIS 1
13. Kalmar - Trelleborg 1x2

Spela på Europatipset – klicka här!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto