Stryktipset lör 16/12

Publicerad på 15 Dec 2017 - 13:02

Tipsexperten

Tipsexperten

15 Dec 2017 - 13:02

Matcherna duggar tätt just nu i England och nya matcher väntar för lagen den här lördagen. Manchester City hoppas på att plocka sextonde raka segern när de välkomnar Tottenham till Etihad Stadium. I övrigt är det en knepig kupong med ett par stora favoriter som går att fälla. Utdelningen är för tredje veckan i följd satt till 13 miljoner och en fin utdelning väntar för den som prickar alla rätt!


1. Manchester City - Tottenham 1
Kupongens höjdarmatch den här veckan spelas mellan överlägsna ligaledarna Manchester City och toppaspiranten Tottenham. Pep Guardiolas lagbygge är nu uppe i femton raka segrar och har med det slagit nytt rekord i Premier League. De ljusblå har bara tappat två poäng på hela säsongen och är i en klass för sig just nu. Tottenham är kanske det lag som spelmässigt är näst bäst i ligan bakom City. Senast slog Spurs Brighton med 2-0, en seger som innebar att man är tillbaka topp 4. Det här mötet lär bli riktigt sevärt och vi lär säkert få se en hel del mål mellan två offensivt skickliga lag. Det är inte mycket som kan stoppa City för tillfället och här erbjuder också ettan en del värde. City tar sextonde raka segern!


2. Arsenal - Newcastle 1
Arsenal spelade 0-0 mot West Ham i Londonderbyt i veckan. I den matchen tryckte Arsenal ner West Ham i långa stunder, men hade inte förmågan att ta sig till speciellt många bra målchanser. Det oavgjorda resultatet innebär att The Gunners nu är utan seger i de tre senaste ligamatcherna. Det har inte alls sett särskilt övertygande ut spelmässigt för Arsenal under längre tid nu och här kan säkert ett Newcastle ställa till det. Skatorna är inne i en tung period och reser ner till Emirates Stadium med allt att vinna. Utgå från ettan men måla på med samtliga tecken!


3. Brighton - Burnley 1
Brighton stod upp bra mot Tottenham i veckan även om det blev förlust med 0-2. I den matchen vilades de tre nyckelspelarna Pascal Gross, Bruno och Glenn Murray för att kunna vara fräscha till den här matchen mot Burnley. The Seagulls är inne i en svacka just nu och har inte vunnit på de sex senaste matcherna. Däremot har det blåvita hemmalaget bara en förlust på de sju senaste hemma på Amex Stadium. Ettan är kraftigt understreckad och det skulle inte förvåna om Burnley får en reaktion. Spika ettan!


4. Chelsea - Southampton 1
Chelsea var riktigt blekt förra helgen borta mot West Ham, men svarade upp i veckan med att besegra Huddersfield med 3-1. För Southamptons del har det varit omvänt. I helgen gjorde de en fin prestation mot Arsenal, men tappade sedan konceptet helt i veckans match mot Leicester (förlust 1-4). The Saints har ett spel som passar betydligt bättre mot topplagen och på Stamford Bridge har man bra statistik. På de senaste fem mötena borta mot Chelsea har sydkustlaget bara förlorat vid två tillfällen. Plocka med alla tecken och hoppas på skrällen!


5. Stoke - West Ham X
Stoke förlorade igen i veckan vilket innebär att man nu bara är två poäng över strecket. The Potters har bara en seger på de sju senaste och behöver verkligen en trepoängare nu. West Ham har fått med sig fyra poäng från sina två senaste matcher mot Chelsea och Arsenal. Under nya tränaren David Moyes har laget sett bättre ut, framförallt i sitt defensiva spel. På bortaplan har dock The Hammers haft det extremt svårt under hela säsongen och står fortfarande utan seger. 1X ska räcka långt!


6. Watford - Huddersfield 1
Huddersfield såg riktigt uselt ut i veckan mot Chelsea som enkelt kunde köra över David Wagners lag med 1-3. Här lär de också få det tufft mot ett Watford som agerat stabilt under hela säsongen. Tränaren Marco Silva har en hel del spelare på skadelistan, men bör trots det kunna ställa upp med ett slagkraftigt lag. Huddersfield har inte gjort mål på resande fot sen premiären och förlorar ännu en gång. The Hornets ser okej ut streckmässigt och spikas denna vecka!


7. Birmingham - QPR X
Vi förflyttar oss till Championship där Birmingham ställs mot QPR i ett viktigt bottenmöte. Hemmalaget förfogar över seriens sämsta offensiv med bara tio gjorda mål på 21 matcher. Att Jeremie Boga missade en straff senast för att rädda en poäng var rätt typiskt för The Blues säsong. Queens Park Rangers har fem förluster på de sex senaste och närmar sig nedflyttningsplats. Den här matchen skriker kryss mellan två lag i stort poängbehov. Gardera med den mer streckvärda tvåan!


8. Bristol City - Nottingham 2
Bristol City har plockat tre raka uddamålssegrar och är i gott slag för tillfället. The Robins ligger just nu trea i tabellen, fyra poäng från en direktplats till Premier League. På slutet har dock insatserna inte varit lika övertygande som resultaten. Både mot Sheffield United senast och Hull för ett par veckor sen var Bristol det sämre laget, men vann tack vare hög effektivitet på avsluten. Här är de alldeles för stora favoriter hemma mot Nottingham Forest. Ettan streckas bort helt, X2!


9. Derby - Aston Villa X
Toppmatch mellan fyran Derby och femman Aston Villa. Det skiljer inför den här omgången bara en poäng mellan dessa lag och här handlar det om att inte bjuda på någonting. Båda lagen är i fin form och har radat upp segrar på slutet. Det här kommer bli en jämn kamp över 90 minuter och delad pott känns troligast på förhand. Chansspika krysset!


10. Leeds - Norwich X
Leeds har efter en sämre period nyligen vaknat till liv och plockat några treor på slutet. En som var bidragande till segern senast var inhoppande Pawel Cibicki som stod för ett riktigt starkt inhopp. Här ser Malmöbekantingen ut att få ersätta skadade anfallaren Caleb Ekuban. För Norwich del så kommer laget till den här matchen med en efterlängtad 3-1 seger i ryggen. Det var lagets bästa insats på bra länge och här är de alldeles för lågt streckade. Plocka med alla tecken!


11. Millwall - Middlesbrough 1
Millwall stod för en stark bortainsats mot Aston Villa senast och låg klart närmast segern i 0-0 mötet. Här kommer The Lions sikta på en seger för att skaffa sig en större lucka till nedflyttningsplatserna. Middlesbrough kommer från en seger, men fortsätter att prestera ojämnt. Laget vinner och förlorar om vartannat och är extremt svårbedömda den här säsongen. Laget har inget oavgjort resultat på de tio senaste och lär inte kryssa här heller. Etta-tvåa!


12. Preston - Sheffield United 2
Två lag i lite olika form för tillfället. Preston har varit ordentligt skadedrabbade under senaste månaden men har trots det tagit poäng i fem raka matcher. Alex Neil har coachat laget hårt och gått runt på väldigt få spelare den senaste tiden. Sheffield United startade säsongen strålande, men har dippat lite under de fyra senaste omgångarna och tappat flera onödiga poäng. Mot ett tröttkört Preston ska Sheffield ha bättre chans till poäng än vad strecken antyder. United är det bättre laget i grunden och erbjuder allt värde här. X2!


13. Sunderland - Fulham 2
Kupongen avslutas med sorgliga Sunderland hemma mot Fulham. The Black Cats har fortfarande inte vunnit en enda match hemma på Stadium of Light den här säsongen. Fyra oavgjorda och sex förluster har det blivit och nu väntar ett formstarkt Fulham. Londonlaget har tre segrar på de fyra senaste och har sett riktigt fina ut på slutet. Här ser Fulham ut att bli streckvärda och det är bara att krita ner tvåan direkt!


Kupongens kassaskåp


Manchester City
City är i en hysterisk form för tillfället och här lär de vilja visa sig från sin allra bästa sida. Tottenham har haft det svårt i toppmatcherna på slutet och kommer från förluster mot både United och Arsenal. Spurs saknar också ordinarie mittbacksparet Toby Alderweireld och Davinson Sanchez till det här mötet. City vinner relativt enkelt!


Varningens finger!


Norwich
The Canaries gjorde en av säsongens bästa insatser senast och är trots det kraftigt understreckade mot ett Leeds som saknar sina två ordinarie anfallare. Norwich har riktigt fin skrällchans den här veckan och är ett måste att ha med på kupongen!


Lilla raden 144 rader
1. Man City - Tottenham 1
2. Arsenal - Newcastle 1
3. Brighton - Burnley 1
4. Chelsea - Southampton 1x2
5. Stoke - West Ham 1x
6. Watford - Huddersfield 1
7. Birmingham - QPR x2
8. Bristol C - Nottingham x2
9. Derby - Aston Villa x
10. Leeds - Norwich 1x2
11. Millwall - Mboro 12
12. Preston - Sheffield U 2
13. Sunderland - Fulham 2


Stora raden 864 rader
1. Man City - Tottenham 1
2. Arsenal - Newcastle 1x2
3. Brighton - Burnley 1
4. Chelsea - Southampton 1x2
5. Stoke - West Ham 1x
6. Watford - Huddersfield 1
7. Birmingham - QPR x2
8. Bristol C - Nottingham x2
9. Derby - Aston Villa x
10. Leeds - Norwich 1x2
11. Millwall - Mboro 12
12. Preston - Sheffield U x2
13. Sunderland - Fulham 2

Spela på Stryktipset: klicka här!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto