Stryktipset lör 24/2

Publicerad på 24 Feb 2018 - 09:17

Tipsexperten

Tipsexperten

24 Feb 2018 - 09:17

Det är ett spännande Stryktips på lördag med flera matcher av stor betydelse. Bottenlagen i Premier League slåss med näbbar och klor för att hålla sig kvar och viktiga matcher väntar i helgen. Jackpotten är satt till cirka 11 miljoner och det finns flera skrällar i framförallt Championship som måste med på kupongen!


1. Watford - Everton 1
Kupongen inleds på Vicarage Road där ett skadedrabbat Watford ställs mot Everton. Javi Garcias lagbygge har en hel del spelare på skadelistan, men har efter vila i veckan fått tillbaka några av sina tongivande spelare. Här behöver The Hornets verkligen en seger med tanke på att laget bara ligger fyra poäng över nedflyttningsstrecket. Uppgiften är passande, Everton ser fortsatt dåligt ut spelmässigt och har förlorat sina fyra senaste bortamatcher. Motivationsetta!


2. Bournemouth - Newcastle 1
På sydkusten ställs Eddie Howes Bournemouth mot Rafa Benitez Newcastle. Bournemouths fina form tog ett abrupt slut senast när laget blev krossade av Huddersfield med 4-1. Nu har laget fått två veckors uppehåll och kunnat starta om på nytt igen. Hemma är The Cherries starka och har fem raka utan förlust på Dean Court. Utgå från ettan här men gardera tidigt. Newcastle slog Man United senast och kan definitivt störa. 1X!


3. Brighton - Swansea 1
Otroligt viktigt möte mellan två formstarka lag i botten. Brighton ligger två poäng över strecket och Swansea endast en poäng ovanför. Hemmalaget Brighton har fem raka utan förlust men det är ingenting jämför med Swansea som lämnat jumboplatsen efter sex raka utan förlust efter segrar mot både Arsenal och Liverpool. De segrarna kom dock på hemmaplan och i bortaspelet brukar Swansea ha riktigt svårt. Det har bara blivit två segrar på resande fot och här kan Carlos Carvalhals lag lämnas utanför kupongen. 1X!


4. Burnley - Southampton 2
Burnley kommer från ett imponerande kryss hemma mot Man City senast men formen innan den matchen har varit riktigt dålig. Ingen seger på de tio senaste och spelet har hackat betydligt mer än i vanliga fall. Burnley börjar för varje omgång ha mindre att spela för och mot ett Southampton som måste vinna talar en del för bortalaget. The Saints är just nu mycket förvånande under strecket och fick lite självförtroende efter avancemanget till kvartsfinal borta mot W.B.A i FA-cupen förra helgen. Chansspika Southampton till en riktigt bra procent!


5. Liverpool - West Ham 1
Liverpool har bra chans att gå förbi Man United den här helgen med tanke på att de spelar en tuff match mot Chelsea på söndagen. För Liverpool väntar en betydligt enklare match på pappret mot David Moyes West Ham. Den skotska tränaren har haft riktigt svårt mot Liverpool genom åren och har bara fem segrar på 30 försök mot The reds. Här ska Liverpool ses med väldigt bra chans och tar en bekväm seger. Stark etta!


6. West Bromwich - Huddersfield 1
West Brom har fyra raka förluster inför helgens match och hittills har Alan Pardews projekt att rädda kvar W.B.A gått minst sagt sådär. The Baggies är jumbo i Premier League och har hela sju poäng upp till säker mark. Här måste det bli seger om West Brom ska ha någon som helst chans att hålla sig kvar. Insatsen mot Southampton i FA-cupen den gångna helgen visade ändå på framsteg och mot Hudds ska de ha relativt bra chans. Spika ett desperat W.B.A!


7. Leeds - Brentford 2
Vi förflyttar oss ett hack ner till alltid lika tuffa Championship. Först ut är Pontus Janssons Leeds som hamnar längre och längre ifrån topp-6 lagen. Leeds har ingen seger på de nio senaste och det har varit en tuff start för nye tränaren Paul Heckingbottom. Spelmässigt är Leeds lite försämrat sen i höstas och mot ett Brentford som går från klarhet till klarhet kan det bli svårt. The Bees ska ganska enkelt kunna lösa poäng här och den totalt överstreckade ettan lämnas helt utanför. X2!


8. Norwich - Bolton X
Norwich har lyckats rädda poäng sent i sina två senaste matcher och det är aldrig något bra tecken. Nu väntar Bolton som länge såg ut att sluta jumbo i tabellen men som verkligen vaknat till liv. Wanderers kommer från seger senast hemma mot Sunderland och här är man grovt underskattat. Plocka med alla tecken och hoppas på en bortaskräll!


9. Preston - Ipswich 1
Jag har tjatat om det i några veckor nu men Preston North End fortsätter att spela bland den bästa fotbollen i Championship just nu. The Whites har också gått bra poängmässigt och skuggar nu i kampen om en topp-6 plats. Här möter man ett Ipswich som är på nedgång och som parkerar i mitten av tabellen. Preston plockar en ny seger till en okej procent streckmässigt!


10. QPR - Nottingham X
Både QPR och Nottingham har skaffat sig lite andrum till nedflyttningsplatserna men de kan inte andas ut riktigt än. Det är fortfarande tretton omgångar kvar och båda lagen behöver stå för en duglig avslutning på säsongen. Just nu spelar båda lagen riktigt ojämnt och blandar starka insatser med riktiga bottennapp. Försvarsspelet är sådär hos både hemmalaget och gästerna och det här kan sluta åt vilket håll som helst. QPR är alldeles för högt streckade med tanke på det och det är bara att måla på med samtliga tecken!


11. Reading - Derby
Reading tappade sin ledning i tisdags efter en riktigt dålig andra halvlek borta mot bottenkonkurrenten Nottingham. Nu väntar topplaget Derby som skuggar Cardiff i kampen om en direktplats. Sett över hela säsongen är Derby det klart bästa laget av dessa och får utgångstecknet. På hemmaplan brukar dock The Royals stå för okej insatser så på större system kan krysset plockas med!


12. Sheffield Wednesday - Aston Villa 2
Det är ett riktigt skadeskjutet Sheffield Wednesday som tar sig an topplaget Aston Villa på lördagen. Wednesday dras med hela tio skador och tvingas ställa ut en ganska orutinerad elva på den här nivån. The Owls har bara vunnit två av sina sjutton senaste matcher och det har knappast blivit något lyft efter att klubben sparkade Carlos Carvalhal. Här ska Villa ha riktigt bra poängchans. X2 räcker långt!


13. Sunderland - Middlesbrough 2
Sunderland är i dåligt slag för tillfället och efter förlusten senast är de nu jumbo i tabellen. Hemmaspelet har varit lagets stora akilleshäl den här säsongen och det har bara blivit två segrar på Stadium of Light. Här väntar dock ett relativt bortasvagt Mboro och ett Sunderland i stort poängbehov är något underskattat här. Utgå från tvåan men gardera med så många tecken plånboken tillåter!


Kupongens kassaskåp


Liverpool
Liverpool är flera klasser bättre än West Ham den här säsongen och kommer från en otroligt imponerande 5-0 seger borta mot Porto i veckan. Här ska det inte vara något snack och Jürgen Klopps lagbygge vinner enkelt!


Varningens finger!


Bolton
Bolton har varit betydligt bättre under de senaste två månaderna och har definitivt chans att störa ett Norwich som inte är i någon vidare form. Tvåan är alldeles för låg streckad och ett givet tecken på veckans kupong!


Lilla raden 144 rader
1. Watford - Everton 1
2. Bournem. - Newcastle 1x
3. Brighton - Swansea 1x
4. Burnley - Southampt. 2
5. Liverpool - West Ham 1
6. West Brom - Huddersf. 1
7. Leeds - Brentford x2
8. Norwich - Bolton 1x2
9. Preston - Ipswich 1
10. QPR - Nottingham 1x2
11. Reading - Derby 2
12. Sheff W - Aston V x2
13. Sunderland - Mboro 2


Stora raden 864 rader
1. Watford - Everton 1
2. Bournem. - Newcastle 1x
3. Brighton - Swansea 1x
4. Burnley - Southampt. 2
5. Liverpool - West Ham 1
6. West Brom - Huddersf. 1
7. Leeds - Brentford x2
8. Norwich - Bolton 1x2
9. Preston - Ipswich 1
10. QPR - Nottingham 1x2
11. Reading - Derby x2
12. Sheff W - Aston V x2
13. Sunderland - Mboro 1x2

Spela på Stryktipset: klicka här!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto