Stryktipset lör 25/11

Publicerad på 24 Nov 2017 - 10:24

Tipsexperten

Tipsexperten

24 Nov 2017 - 10:24

Det är sista veckan på Tips-SM och löningshelg. Att det då är en jackpot på 14 miljoner gör det inte sämre! Kupongen består av en gäng härliga matcher där toppmötet mellan Liverpool och Chelsea sticker ut.


1. Liverpool - Chelsea X
Jürgen Klopp och hans Liverpool stod för en fantastisk första halvlek mot Sevilla i veckans Champions League. Laget hade 3-0 i paus och såg ut att vara klar gruppsegrare. Sevilla lyckades då på ett sensationellt sätt komma tillbaka till 3-3 tack vare Liverpools oförmåga att spela på ledning och försvara. Nu är det ett pressat Liverpool som måste ut och göra en insats som fansen blir stolta över hemma på Anfield. Det blåste en del kring Antonio Conte och hans Chelsea nyligen, men efter två raka övertygande segrar är The Blues på rätt kurs igen. Här tar Chelsea minst en poäng mot ett skakigt Liverpool. Utgå från krysset!


2. Crystal Palace - Stoke 1
Jumbon Crystal Palace har spelat upp sig på slutet och stått för flera bra insatser. I förra omgången var Londonlaget betydligt bättre än Everton men tappade ledningen två gånger om (2-2). Crystal Palace har mött Stoke tre gånger hemma på Selhurst Park nyligen och vunnit vid samtliga tillfällen. Här har man ett ypperligt läge att ta tre välbehövliga poäng mot favoritmotståndarna. Etta!


3. Manchester United - Brighton 1
Manchester United inledde starkt borta mot Basel i veckans Champions League och borde ha avgjort tillställningen redan i första halvlek. I andra halvlek var det dock Schweizarna som tog över helt och sett till andra halvlek vann Basel välförtjänt. Den förlusten kom oväntat även om United spel hackat en aning på slutet. Hemma på Old Trafford ska dock inte United ha några problem att avfärda nykomlingen Brighton. Etta!


4. Newcastle - Watford 2
Newcastle kommer med svag form till hemmamötet mot Watford. Skatorna har förlorat tre raka ligamatcher och senast blev laget rejält överkörda av Man United. Watford hade även de tre raka förluster nyligen, men efter seger i senaste omgången var den tråkiga sviten bruten. Målskytt i den matchen var återigen Richarlison som fortsätter gå från klarhet till klarhet. Han är den spelaren man ska ha ögonen på i den här matchen och den som gör att det väger över till The Hornets fördel. Tvåa som utgång men gardera tidigt!


5. Swansea - Bournemouth 2
Swansea ser riktigt blekt ut för stunden och är just nu en trolig nedflyttningskandidat. Ska vi tro spelbolagen är Swansea det lag som med största sannolikhet får lämna Premier League efter den här säsongen. Försäljningen av poängkungen Gylfi Sigurdsson har visat sig vara ett misstag och Walesarna lider nu av en usel offensiv. Det vitklädda hemmalaget har fyra raka nederlag och ställs här mot ett Bournemouth med nyfunnet självförtroende. Även om Eddie Howes lag är streckade något högt väljs en tvåa på form här. Men gardera.


6. Tottenham - West Bromwich 1
Tottenham stod för en imponerande insats borta mot Dortmund i veckan där man lyckades vända 0-1 underläge till seger 2-1. Det innebär att Spurs är klart för slutspel i Champions League och nu kan man lägga allt krut på Premier League ett tag framöver. Här väntar ett W.B.A som efter storförlusten senast valde att gå skilda vägar med tränaren Tony Pulis. Det känns svårt att bedöma vilket West Bromwich som dyker upp här men de reser till huvudstaden med allt att vinna. Senaste åren har The Baggies haft lätt för Spurs på bortaplan och fått med sig poäng vid fyra av de fem senaste mötena. Det kan därför vara en god idé att gardera ettan med krysset som rensar bra!


7. Aston Villa - Ipswich 1
Vi flyttar fokus till Championship där Steve Bruces Aston Villa ställs mot Ipswich Town. Senaste tiden har Aston Villa gått starkt och stått för fina prestationer, speciellt på hemmaplan. Laget har vunnit fyra av sina fem senaste hemmamatcher och i förlustmatchen mot Sheffield Wednesday var man det bättre laget. Ipswich startade säsongen i stor stil och toppade serien ett tag. Det har dock gått trögare på slutet och nu ligger The Tractor Boys längre ner i tabellen, precis som de ska, sett till materialet. Här erbjuder Aston Villa bra streckvärde och ser vi till lagens trupper bör Villa ta detta. Stark etta!


8. Fulham - Millwall 1
Fulham var inblandade i veckans galnaste tillställning när de slog Sheffield United på bortaplan med 5-4. 17-årige Ryan Sessegnon stod för ett hattrick i den matchen och hade nog svårt att sova efteråt. Fulham har annars varit en besvikelse under inledningen av Championship och hoppas nu att segern mot topplaget Sheffield ska vara en språngbräda uppåt i tabellen. Millwall kommer med ett stort bortafölje till det här London-derbyt och enligt tränaren Neil Harris trivs man bra som underdog i denna typ av matcher. Laget har dock inte en enda bortaseger på nio försök och så länge det står en nolla i den kolumnen känns det svårt att tro på The Lions här. Bra feeling på Fulham. Etta!


9. Hull - Bristol City 1
Hull Citys tränare Leonid Slutsky börjar bli rejält pressad efter fem raka matcher utan seger. Trots att Hull gjort tredje mest mål av samtliga lag i Championship den här säsongen ligger de på en sval tjugonde plats i tabellen. Det finns stor potential i truppen, men laget har förbannat svårt att vinna fotbollsmatcher. Det har rapporterats kring att det här blir sista chansen för tränaren Slutsky och han lär kräva en seger från sina spelare här. Ser vi till streckningen erbjuder det svartorangea hemmalaget fint värde och ettan kritas ner först. Garderas dock på större system.


10. Middlesbrough - Derby 1
Toppmöte mellan sexan Middlesbrough och sjuan Derby. Båda lagen har hittat formen senaste tiden och kommer från varsin seger. Boro har spelat riktigt bra på slutet och förfogar över fyra segrar i sina fem senaste. Rutinerade mittfältaren Stewart Downing har visat hög klass i spelet tillsammans med pålitlige målskytten Assombalonga. Här får Boro utgångstecknet men gardera tidigt. Derby är i bra slag och kan absolut störa här!


11. Norwich - Preston 2
Kanariefåglarna Norwich har en lång skadelista just nu och det förklarar också lite av resultaten på slutet. Laget har gått riktigt svagt och ramlat ner till en femtonde plats i den jämna Championship-tabellen. Hemma på Carrow Road har de gulgröna presterat svagt och bara lyckats ta två segrar på nio försök. Prestons tränare Alex Neil lämnade Norwich för just Preston så för honom väntar en speciell match här. Med tanke på hur bra inblick han har i hemmalaget lär han kunna coacha sitt lag till seger. Tvåa som utgång. Gardera!


12. Reading - Sheffield Wednesday 2
Jaap Stams Reading har varit den kanske största besvikelsen i Championship den här säsongen. Ifjol spelade laget en fantastisk possesion-fotboll och dominerade sina matcher i långa stunder. Den här säsongen har tyvärr inte Reading kommit upp i samma nivå och nu blir laget väldigt lättläst för sina motståndare. Sheffield Wednesday har fem raka utan förlust och har börjat sin klättring uppåt i tabellen. Ugglorna har ett betydligt bättre grundspel än Reading och bör ses som favorit här. Tvåa!


13. Wolverhampton - Bolton 1
Wanderers-möte mellan Wolves och Bolton. Wolves har sprungit iväg i toppen och leder just nu ligan med fyra poäng. Nuno Espirito Santos mannar har varit i sanslös form på slutet med fyra segrar och den övertygande målskillnaden 10-1. Här väntar dock ett litet test när ett för dagen svårslaget Bolton besöker Molineux. Bolton inledde säsongen uselt men har nu sju raka matcher utan förlust. Wolves ska självklart vara favorit här när toppen möter botten, men med tanke på Boltons fina form ska alla tecken med. Skrällen jobbas!


Kupongens kassaskåp


Manchester United
Med både Zlatan och Pogba tillbaka i laget ska det naturligtvis råda stor klasskillnad när United ställs mot Brighton. Med tanke på hur bra City är den här säsongen vet Mourinho och hans spelare om att man inte har råd att förlora poäng i dessa matcher. Given etta!


Varningens finger!


Bolton
Bolton är svårslaget för stunden och radar upp starka insatser. Laget brukar dessutom trivas väldigt bra mot just Wolves och har tagit poäng i nio av de senaste tio mötena lagen emellan. Bolton har inget att förlora och skräller?


Lilla raden 144 rader
1. Liverpool - Chelsea x
2. Crystal P - Stoke 1
3. Man U - Brighton 1
4. Newcastle - Watford x2
5. Swansea - Bournem. x2
6. Tottenham - West Brom 1x
7. Aston Villa - Ipswich 1
8. Fulham - Millwall 1
9. Hull - Bristol City 1
10. Mboro - Derby 1x
11. Norwich - Preston 1x2
12. Reading - Sheff W 2
13. Wolves - Bolton 1x2


Stora raden 1296 rader
1. Liverpool - Chelsea 1x2
2. Crystal P - Stoke 1
3. Man U - Brighton 1
4. Newcastle - Watford x2
5. Swansea - Bournem. x2
6. Tottenham - West Brom 1x
7. Aston Villa - Ipswich 1
8. Fulham - Millwall 1
9. Hull - Bristol City 1x
10. Mboro - Derby 1x2
11. Norwich - Preston 1x2
12. Reading - Sheff W 2
13. Wolves - Bolton 1x2

Spela på Stryktipset: klicka här!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto