TonyCarlsson

Visa profil
Då är UFC tillbaka i USA och Las Vegas. Tungviktstiteln står på spel. Det är alltid lika intressant att se dessa bjässar råka samman i octagonen.

Till nattens gala tänker jag ge er en, för mig, rätt given trippel. Inga högoddsare men vad gör det, det är skönt när man kan omvandla sina satsade pengar till det dubbla.

Första matchen i min på förhand givna trippel är den mellan Donald Cerrone vs. K.J Noons. Cerrone är för mig än riktigt duktig fighter, som ligger där precis i kölvattnet bakom dom 3 bästa i viktklassen. Han kan den stående fighten bra och är även duktig i submission. K.J Noons debuterar i UFC, kommer från Strikeforce och har 2 förluster i ryggen, mot inte allt för hårt motstånd. Noons vill ha fighten stående och kunna använda sin karate. Men jag kan inte se hur Noons ska kunna rå på Cerrone i nattens fight. Så vinnst till Cerrone, troligtvis via KO i första ronden eller möjligen via submission i andra.

Så till nattens näst sista match, den mellan den forne Tungviktsmästaren i UFC, Junior Dos Santos och den tidigare GP mästaren i K-1, Mark Hunt.
JDS är rapp i händerna, mycket rapp för att vara tungviktare. Mark Hunt är stryktålig och slår väldigt hårt. JDS kommer vinna detta för att han kommer jobba in, slå snabbt och sedan rotera runt och ut innan han själv blir träffad. Matchen kan gå alla 3 ronder ut, men då vinner JDS på poäng. Men mest troligt är att JDS vinner på KO i andra ronden.

Titelmatchen om Tungviktsbältet är sista matchen och en riktigt rolig match att få beskåda. Det man ska veta är att dessa två fighters, mästaren Cain Valasquez och utmanaren Antonio Silva, en gång tidigare möts. Det var inte alls länge sedan, nästan exakt ett år sedan. 26 maj 2012. Mötet slutade i TKO vinst för Cain, där han fullständigt slaktade Antonio ”Bigfoot” Silva. En av dom blodigaste föreställningarna vi sett inom Tungvikten i UFC. Även fast att inte blodet kommer flyta i samma mängd så är jag tämligen säker på att resultatet kommer bli det samma. TKO vinst för Cain, i vilken rond av dom 5 vet jag inte, men jag kan inte se att mästaren släpper bältet i denna matchen.

Jag lägger en tusing på detta spel och denna trippel betalar sig idag bäst hos Wlliam Hill och ger 1,95 ggr pengarna.
1 Kommentarer
2013-05-25 16:10:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
klappklapp - 2013-05-28 14:05:21

easy money!!