TonyCarlsson

GSPs sista match!?

16 November 2013 - 14:26
Måste ju börja denna blogg/rek med att kommentera gårdagens fotbollsmatch. Trotts att jag bara brukar skriva om UFC. Att Portugal skulle bli en svår uppgift för oss visste vi ju om. Men att vi bara kan skrapa fram en bra målchans som inte är en fast situation, det är fan inte bra. Men sämst av allt är att vi har en målvakt som inte alls håller. Hoppas Isaksson blir arbetsbefriad på tisdag...

Så tillbaka till nattens UFC-gala. En orgie i jävligt bra Weltervikts fighter är att vänta. 5 fighter i denna viktklass är att vänta under galan, och ALLA innehåller mycket spännande och bra fighters. Inte minst huvudmatchen och tillika Titelmatchen mellan Georges St-Pierre och Johny Hendricks. Fy fan så rolig gala detta kan bli!!

Till denna gala kommer jag tippa en Fyrling. Kommer inte bli någon högoddsare men däremot ger det förhoppningsvis tillbaka en liten slant på kontot.

Jag börjar med matchen mellan Josh Koscheck och Tyron Woodley. En match där Koscheck kommer med 2 förluster i rad, något som aldrig hänt honom förut. Hur han tacklar detta får vi alltså se. Han är ju en veteran med hela 22 UFC matcher bakom sig. Tyron kommer även han till denna match med en förlust senast. Tyron, som många trodde under hans Strikeforce tid, skulle bli den nya mästaren när han kom till UFC. Hur det blir återstår ju att se, men jag är personligen lite tveksam till detta. Dock är han en mycket tuff fighter. Det är stor risk att denna match går alla 3 ronder ut och att det blir en riktig slagfest. Men jag tror att Tyron kommer försöka få ner matchen på mattan och på så sätt vinna matchen, antingen på submisson eller just för att han har fler nedtagningar under fightern. Vinst alltså till Tyron Woodley.

Så till nästa match som är den mellan Rory MacDonald och Robbie Lawler. Den här matchen tycker jag borde ha varit Co-main event. Men men. Rory är en av min absoluta favoriter i UFC. Precis som han mentor och träningspartner GSP. Även om dom inte är lika i sin personlighet så har dom båda ett sätt att fightas på som jag älskar. Rory är i min värld GRYM. Lawler som tidigare fightades i Strikeforce och där i stort sätt vann och förlorade varannan match, har nu kommit till UFC och i sina 2 matcher här vunnit båda på KO. Att Lawler visat hårda nävar och knän tror jag inte kommer hjälpa honom i denna match. Den taktiska och otroligt skickliga fightern Rory kommer boxa ut Lawler, och får han chansen att submitta sin motståndare så kommer han göra det. Rory MacDonald vinner, så är det bara.

Rashad Evans vs. Chael Sonnen is up next! Den här fighter går i LHW. Konstigt nog har den inte blivit så extremt upphaussad som Sonnens matcher brukar. Troligtvis pga av att Rashad och Sonnen är goda vänner och inte vill kasta för mycket skit på varandra. Rashad som 2008 blev LHW champ och som förra året försökte sig på att ta bältet igen är alltså en fighter som hållit väldigt hög klass under hela sin UFC karriär. Även om hans 2 senaste matcher sett trötta ut. Chael gör sin tredje match i LHW med denna match, efter att tidigare hållit sig i Middleweight. Det man ska komma ihåg är att Chael inte förlorat en enda match sedan 2009 som inte varit en Titelmatch. Chael kommer jobba på att få ner matchen till mattan medans Rashad kommer försöka slå ut Chael. Blir nog en häftig match och jag tror att Chael Sonnen denna gång drar det längsta stråt och vinner. Även fast detta är emot oddssättarna runt om i världen.

Huvudmatchen på galan, GSP mot Johny Hendricks. Kommer bli så häftigt. GSP som är så SJUKT allround och behärskar varje moment i MMA, bättre än någon annan. Den enligt mig som är den bästa. Inte den roligaste att se på, men den bästa. Möter i natt den fighter som troligen slår hårdast av alla som gått match i denna viktklass. Hendricks kommer ju gång på gång att försöka träffa GSP med sin ruggiga vänsterslägga. Grejen med Hendricks är inte bara att han slår hårt, han har en bakgrund som en riktigt bra brottare innan han började med MMA. Han har bara 1 förlust som MMA-proffs i sin karriär på 15 matcher. Den förlusten var på domarpoäng. Han har alltså ALDRIG blivit knockad eller Submittad. Detta till trotts så tror jag att GSP kommer att vinna denna match, och alltså försvara sitt bälte. Men efter matchen kommer nog GSP dra sig tillbaka som obesegrad och istället bli Rory MacDonalds coach. Matchen vinner GSP på Domarpoäng.

Bästa oddset på denna fina Fyrling får ni idag hos bet365. Dom betalar hela 8,26 ggr pengarna.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Genoa - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 hörnor
1.74
21:00  Athletic Bilbao - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.71
01:30  Columbus - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.89
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71
14:00  Lopez - Lajovic
Tennis - ATP Barcelona - Lopez
1.91
20:45  Derby - Cardiff
Fotboll - Championship - 2a, draw no bet
1.92

Skador & Avstängningar