TonyCarlsson

UFC Fight Night 52.

19 September 2014 - 16:09
UFC är tillbaka i Japan. Måste vara en dröm för alla fighters att få gå match där. Publiken brukar vara väldigt engagerad och dom som briljerar brukar få stora skaror med fans. Så frågan är vilka fighters som får bäst stöd i Saitama Super Arena, dom Japanska stjärnorna eller dom utländska mer namnkunniga stjärnorna?

Jag kör på med en fin fyrling även till denna gala.

Glöm nu för helsike inte att ställa klockan på ringning, då galan börjar redan 06.30 imorgon lördag. Ses Live på UFC Fight Pass. Eftersänds på Cmore Extreme kl 22:45.

Vi börjar med sista matchen på Underkortet. Här möts Alex Caceres och Masanori Kanehara i Bantamvikten. Masanori är en rätt allround fighter, med många vinster på både KO och Submission. Dock har han bara tävlat i mindre Asiatiska MMA organisationer, så det är svårt att säga vilken nivå han håller. Alex har varit med i UFC ett tag. Några fina skalper och några förluster har det blivit. Men då jag anser att Alex har mött betydligt bättre fighters än Masanori så tror jag Alex kommer ta hem vinsten i denna match. Submissionvinst är nog ett bra tips här.

Damfight nästa. Miesha Tate mot Rin Nakai. Den här matchen ska bli intressant. Nakai har blivit väldigt exponerad och upphaussad inför denna match. Obesegrad och anses vara Asiens bästa kvinnliga fighter. Många anser att hon kommer köra över Miesha, men dom tror inte jag på. Nakai är ett kraftpaket och väldigt explosiv. Men möter en Miesha som är större och har ett bra stående och markgame. Matchen kan sluta på 3 sätt. KO till Nakai, matchen går tiden ut och Miesha vinner på poäng eller det mest troliga, Miesha vinner på Submission innan rond 2 är slut.

Lättviktsmöte mellan Myles Jury och Takanori Gomi. Går denna match alla 3 ronder ut så kommer den säkert få Fight Of The Night. Två tuffa och offensiva fighters. Gomi har en något krokigare karriär än vad Jury har, men det behöver inte betyda att Jury kan slappna av och tro det är klart på förhand. Men den obesegrade Jury bör ta hem vinsten här. Jag tror på avslut här, antingen via KO eller Submission. Myles Jury Vinner.

Tungvikt när den är tung. 265 Pound är Maxvikt för UFCs Tungviktare. Mark Hunt vägde in på 264 Pounds och Roy Nelson på 260. Det kommer alltså bli mycket vikt bakom slagen i denna fight. Så hur kommer det se ut då? Jo, dom här två herrarna kommer stå upp och försöka träffa varandra med sina överhandshögrar som så många gånger släckt lampan för deras motståndare tidigare. Alltså liten risk för en brottningsmatch och submissionavslut, dock inte helt omöjligt, men knappast troligt. Som sagt, ett stående slagsmål är att vänta. Jag tror inte vi får se 5 ronder i högt tempo, utan högst troligt ett avslut på KO innan rond 3 är över.
Jag tror på knogmacka Delux från Roy Nelson, Mark Hunt i sänk. BOOM.

Denna Fyrling betalar sig bäst denna gång hos Nordicbet med fina 4,25.
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Washington - Columbus
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1
2.03
21:30  Sevilla - Barcelona
Fotboll - Copa del Rey - BLGM Nej
2.29
15:00  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.05
17:30  AIK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.74
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Skador & Avstängningar