Waineby

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare Waineby. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

Waineby

Tankar inför Man U - Real Madrid

5 Mars 2013 - 17:14
Ikväll fortsätter giganternas kamp som senast slutade 1-1 i Madrid.
Det är ett Manchester United som har dominerat Premier League fullständigt den här säsongen till stor del tack vare det överlägsna anfallsparet Wayne Rooney och Robin van Persie i spets. Som återigen ställs mot Real Madrid. Ett Real Madrid som troligtvis går in i matchen med helt okej självförtreonde efter senaste vinsten mot Barcelona som höll på att sluta med 3-1 vinst efter Ronaldos frispark. Läste precis att det förväntas komma ca:3 500 Real supportar för att stötta klubben. Kanske inte så många då Old Trafford har en kapacitet på ca: 76 000 men vid en briljant öppning så kan det vara just dem som hörs mest.

Men förmodligen och tillåt mig att säga förhoppningsvis så kommer det bli en jämn tillställning. Det är mycket som står på spel och av erfarenhet brukar just sådana matcher bli väldig jämna. Men jag skulle ändå vilja säga att Real Madrid kommer sakna Iker Casillas något kopiöst och kanske är det just det som blir den avgörande stenen på vågen när det är dags att äntra det magnifika bygget Old Trafford för att kliva in och möta De röda djävlarna.

Speltips: 1-1 avgörs på straffar till Manchester Uniteds fördel.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.