Waineby

Klassisk stil

9 Mars 2013 - 18:21
Nu är jag åter på plats i Sverige efter en kort visit i Norge och nu har jag tillgång till en stabil internetuppkoppling igen.

Idag satt alltså mitt vinnarspel på Emil Jönsson till 4x pengarna. Hela hans utförande av tävlingen var exceptionellt bra och nu har han alltså säkrat sprintcuppen. Bra jobbat Emil Jönsson.
Att Martin Fourcade skulle vinna så överlägset som han gjorde idag var väl inte heller någon skräll efter formbeskedet häromdagen. Hoppas några spelade på det.

Men nu ska vi försöka lista ut hur det kommer gå imorgon. Det är 10 km klassiskt för damer och 15 km klassiskt för herrar som står på schemat.
Här har jag hittat två intressanta spel på damerna och två intressanta spel på herrarna.

Damerna
Marit Björgen vs. Justyna Kowalczyk 2.35 Bet365
Idag visade Marit att VM formen håller i sig, eller det kanske inte är en form vi ska tala om, hon visade bara att hon som vanligt är stark. Det var sprint i fristil och alla hade räknat med att Kickan Randall skulle ta hem det hela väldigt lätt. De flesta var till och med mer säkra på Randall än på Jönsson. Även Randall skulle säkra sprintcuppen med seger idag. Det gjorde hon också men det hela fick avgöras efter en photo finnish mellan Randall och Björgen med fördel amerikanskan.
Kowalczyk var också med idag och kom på en icke så märkvärdig 10:e plats. Med det sagt så ska vi inte räkna bort polacken imorgon men båda åkte alltså idag så deras uppladdning till imorgon är rättvis. Jag tror att Björgen vinner imorgon men det var högre odds på H2H mot Kowalczyk.

Charlotte Kalla vs. Krista Lähteenmäki 2.10
Inför avslutningstävlingen i VM kontaktade som sagt Holms mig och frågade vem som skulle komma först av just dessa damer. Då gav jag honom beskedet att Kalla skulle göra det och som hon gjorde det. Trots en ganska tung dag för Kalla så hade den unga finskan det mycket värre. Efter en bra bit in i loppet fick finskan till slut bryta tävlingen och åka hem och vila. Imorgon får vi se om hon återhämtat sig efter karriärens största haveri.
Kalla såg däremot väldigt stark ut i åkningen idag men tyvärr så föll hon i finalloppet efter en kollision med en annan finska och slutade på 6:e plats.

Herrarna
Här finns det två intressanta vinnarspel. Nu när Dario Cologna har dragit sig ur tävlingen så känns det som att det kommer stå mellan Poltoranin och Northug. Poltoranin drog sig ur dagens sprint av någon anledning, kanske någon känning? Eller så fokuserar han mer på morgondagenslopp. Petter gjorde en ganska svag insatts i sprinten men Petter är taktikernas mästare och han placerade sig en bra bit före Cologna i resultatlistan och Legkov var inte ens med. Med andra ord klättrade han i världscuppen. Imorgon har Cologna som sagt ställt in och då öppnas en dörr på glänt för Petter att kunna komma ifatt i cuppen. En vinst imorgon skulle innebära mycket men också en topplacering. Spelen jag rekommenderar är följande:

Petter Northug topp 3 placering 1.75 Unibet
Alexey Poltoranin Vinner 3.00 Unibet


Ett litet spel på Northug som etta till 5.50 Unibet känns också inom räckhåll.
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Waineby - 2013-03-09 20:30

Okej, har inte använt mig av svenskaspel på flera år men kanske borde börja göra det igen. Rönning kan verkligen hamna på pallen så det var inget dumt spel. Att han ska vinna tror jag inte men 20 i odds är bra. Som sagt, you have to risk it to get the biscuit! ;)

beloki - 2013-03-09 19:44

Vettiga spel. Kan tillägga att det finns bättre odds på vinnarspelen på Svenska spel som fortfarande har med Dario. Har själv även spelat Rönning V/P till 20 resp 5.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Washington - Columbus
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1
2.03
21:30  Sevilla - Barcelona
Fotboll - Copa del Rey - BLGM Nej
2.29
15:00  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.05
17:30  AIK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.74
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Skador & Avstängningar