bandytipset

Efter regn kommer solsken!

29 Oktober 2013 - 10:07
Ja starten på säsongen kunde har blivit bättre, helt klart. 1/3 är långt ifrån godkänt. Kalix var aldrig ens nära, VSK tappar en tvåmålsledning men å andra sidan sitter överspelet i matchens sista minut då Villa gör 5-5. Sammanfattningsvis 3 ganska bleka spel. Ikväll är det dock nya tag!


Vänersborg - Sandviken
Här kommer jag förmodligen gå emot stora delar av övriga Sverige. Vänersborg är väldigt starka hemma så många sitter nog och sneglar på 1X alternativt Vänersborg +1,5 vilket är helt förståeligt då man bara förlorat en match hemma sedan Stefan Karlsson tog över förra vintern. Laget man förlorade mot var dock Sandviken, i 4:e kvartsfinalen. Vänersborg är väldigt välorganiserade och extremt duktiga på fasta situationer då man har Jocke Hedqvist som alltid minst gör ett mål (3 senast mot Villa) men å andra sidan är man klasser ifrån SAIK när det kommer till spelarmaterialet. Vänersborg tappade en 4-0 ledning och sedan en 5-4 ledning med bara sekunder kvar mot Villa i fredags, det har spelarna nog kvar i bakhuvudet. SAIK kommer från att ha vänt 2-4 underläge i paus till vinst med 7-5 mot Västerås och det är absolut något man bär med sig in i denna tuffa bortamatch. Vi har alltså ett lag med självförtroende och ett lag som kanske funderar lite mer på vart man står någonstans. Kan SAIK få igång sitt spel idag och plocka bort Jocke Hedqvist så kommer man också vinna denna tv-sända match. SAIK är ett av seriens skickligaste lag när de får igång bollen och att man går till final i år är jag övertygad om. Tuff bortamatch som sagt men med rejält självförtroende, lirar SAIK -1,5 @2.10 med 5/10 units hos bet365!


Lycka till!
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
@kon - 2013-10-29 11:14

Ett annat alternativ kan vara Ö 9,5 mål då alla dessa matcher tidigare har gått över.
Klart sämre odds men som kanske på förhand får ses som ett något säkrare spel?
Annars är jag väll lite på din linje att SAIK får ses som det bättre laget och kommer att vara under säsongen! Förövrigt, shyst rek!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80
19:00  IFK Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 halvtid/fulltid
2.15
20:45  Genoa - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 hörnor
1.74
21:00  Athletic Bilbao - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.71
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71

Skador & Avstängningar