bandytipset

Fredag

8 November 2013 - 12:02
Hallå där! Mina underspel senast sket sig ganska rejält kan man säga. Som sagt så kommer det matcher då det lossnar för lagen och senaste omgången var en sådan. Nya tag idag dock och jag tror mig ha hittat några riktigt fina odds!

GAIS v Vänersborg 2 @2.30
Detta är helt klart ett skevt odds i mina ögon. Visst Vänersborg lyckades tappa en 3-0 ledning senast hemma mot Kungälv vilket var riktigt svagt men det känns som att detta är matchen då man ska kunna studsa tillbaka på riktigt efter en väldigt blek inledning där man slarvat bort en del segrar.

GAIS är i mina ögon det svagaste laget i elitserien i år då man tappat sina nyckelspelare från förra året. Det som är kul å se är dock att man släpper fram yngre talanger samt att man frångått sin väldigt defensiva spelstil från förra säsongen. Man gjorde senast en bra match mot Västerås men att man lyckades skotta in 4 mål i den matchen var på grund av svängdörrarna i VSKs försvar samt väldigt många bolltapp på fel del av planen.

Ikväll ställs man istället mot ett Vänersborg som när man spelar som bäst är riktigt farliga framåt med Jocke Hedqvist i spetsen samt har man en väldigt tight defensiv. Förra matchen var en match där absolut inget stämde för Vänersborg och jag tycker inte att man ska stirra sig blind på det resultatet då laget kan mycket bättre vilket jag hoppas man visa ikväll mot ett lag man bör slå för att ta sig till slutspel!

Kommer spela 5 units på raka 2 @2.30 samt 7 units på X2 @1.70, båda hos Bet365.

Broberg v Vetlanda u8.5 mål @1.85
Intressant match mellan två lag som inte riktigt fått spelet att klappa ännu. Vetlanda var dock nära i den målrika matchen mot Hammarby senast men föll tillslut med uddamålet (8-9). Denna match hade man även tillgång till Johan Löfstedt och visst syntes det hur viktig han var för laget. Hans medverkan idag är dock osäker.

Hur kan jag då tro på ett underspel efter att Vetlanda hängde hela 8 kassar på Hammarby senast då? Jo, först och främst var det en rejäl urladdning från Vetlandas sida och jag tror inte vi kommer få se Vetlanda göra om det ikväll borta mot ett hemmastarkt Broberg som jagar sin första seger. Vädret i Söderhamn är väldigt varmt och det föll till och med en del regn natten till idag vilket gör att isen på Hällåsen kommer vara ganska mjuk och tung att åka på. Annars kommer det förmodligen bjudas på riktigt skönt bandyväder ikväll!

Som sagt så är det två lag som är pressade att vinna på en svårspelad och eventuellt väldigt seg is vilket jag tror talar för att vi inte får se 9 mål på "Åsen" ikväll. 1.85 känns väldigt bra och jag kommer att lägga 5 untis på det spelet, även det hos Bet365.


Dags för revansch!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80
19:00  IFK Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 halvtid/fulltid
2.15
20:45  Genoa - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 hörnor
1.74
21:00  Athletic Bilbao - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.71
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71

Skador & Avstängningar