bandytipset

Söndag

10 November 2013 - 11:04
Godmorgon!

Kul att vi har haft matcher rullandes sen i fredags, det är verkligen inte något som hör till vanligheten i bandy. Idag är det GAIS - Kalix som står på schemat och jag har hittat ett intressant.

GAIS v Kalix ö6.5 mål @1.85 2/10 units bet365
Här har vi ett möte mellan två lag som verkligen behöver vinna denna match. Jag har tidigare pratat en del om att lag i botten som möter topplagen inte "ska vinna dessa matcher" vilket betyder att när man väl möter sina konkurrenter i botten så MÅSTE man vinna för att inte riskera att åka ur. Detta är just precis en sån match som båda lagen MÅSTE vinna.

Kalix är nästan tragiska att skåda på bortaplan och man uppträder inte alls på samma vis som när man spelar hemma i sin borg. Man har 2/2 förluster och hela 17 insläppta på bortaplan denna säsong. Men då bör tilläggas att den första matchen var mot Villa (9-2) och den andra mot ett väldigt offensivt satsande Kungälv (8-0) så med tanke på dagens motstånd tycker jag dock inte att man ska dra allt för stora växlar av tidigare resultat.

GAIS har bara spelat tre matcher i den, som vanligt haltande tabellen, (jämfört med Kalix som spelat fem matcher). Detta har givetvis att göra med Kalix "on the road schema", men nog om det. Gais har ännu inte vunnit och man har på dessa tre matcher bara mäktat med att göra 7 mål. Man har dock mött ganska kvalificerat motstånd i form av Edsbyn, Västerås och Vänersborg, lag med väldigt bra försvarsspel. Är väl egentligen bara Västerås av dom tre lagen som inte har det vassaste försvarsspelet men då mäktade man även med att göra fyra mål i den matchen vilket var ganska imponerande.

Om man kollar på tidigare möten lagen emellan så har de slutat med GAIS seger 4-2 båda gångerna men i inledningen av årets serie har statisk från föregående säsonger ofta visat sig vara helt värdelös. Jag tror faktiskt vi kan få se lite mål ikväll då Kalix lär vara uppretade efter att ha blivit nollade av Kungälv i fredags samtidigt som GAIS lär ha samma revanschlusta efter uddamålsförlusten mot Vänersborg, även den i fredags. Det finns självklart risk för att vi har några trötta ben på vissa spelare men detta är en måste match för båda lagen och jag har svårt å se att vi inte skulle kunna få över 6 mål i denna match sett till förutsättningarna.

Jag tror att GAIS vinner med 4-3 tillslut och med tanke på att linan är så pass låg så ligger allt värde i överspelet istället.

Forza

http://www.spreadsheet.se/bandy13-14

1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
robfri - 2013-11-10 15:53

Hoppas du några kronor på resultatspelet :)

Snyggt lir

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  IFK Timrå - Boden
Fotboll - Division 2 Norrland - 1 asian hcp -0,5
2.01
15:15  Storvreta IBK - IBF Falun
Innebandy - Superligan - Storvreta ML
1.90
16:00  Östersund - Örebro
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
2.38
21:30  Sevilla - Barcelona
Fotboll - Copa del Rey - BLGM Nej
2.29
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Skador & Avstängningar