holms

Fullständig briljans

4 Mars 2013 - 08:32
Jag skulle kunna släppa på alla spärrar och bjuda på ett blogginlägg i hyllningens tecken efter vad som skedde igår på White Hart Lane. Men jag är för gammal. Har vart med för länge i gamet, helt enkelt.
Väljer istället bara att konstatera att Arsenal har en rätt bekväm avslutning. I synnerhet när United faktiskt kan vara klara mästare när lagen möts i London ...

Swansea (b)
Reading (h)
WBA (b)
Norwich (h)
Everton (h)
Fulham (b)
Man.U (h)
QPR (b)
Wigan (h)
Newcastle (b)

Däremot. Medan jag skriver dessa rader så ser jag i kolumnen till höger att Tottenham på söndag står i 3,80 borta mot Liverpool. Väldigt märkligt, kan jag tycka. 2,37-3,40-2,87 hade känts mer normalt.

*****

Det här med andra chansen i Melodifestivalen.
Rätta mig om jag har fel. Med bidragen som hamnar i den skräplådan, dom har ju redan blivit bortröstade emot andra bidrag som redan är i finalen en gång. Visst?
Det är alltså tekniskt helt omöjligt för något av de två bidragen att vinna den stora finalen? Alltså inte en eller två procent chans, utan noll. Eller är jag helt ute och cyklar? Har någon vunnit hela tävlingen från en andra chans tidigare?
Det är för Sverige alltså en helt intetsägande tillställning med noll betydelse. Rätta mig om jag har fel.
Dock! Onödig för Sverige. Med guld värd för folket på R&K. Viktigt att hålla i sär dom begreppen.
Läs här för att förstå varför. Fullständig briljans.

*****

För att blicka framåt. I alla fram till måndagskvällen.
Sevilla har nu även gjort sitt i den inhemska cupfotbollen efter att man bara fick 2-2 hemma mot Atletico Madrid. Nu visade man dock upp en offensiv som var värd mer än bara två gjorda mål och det skvallrar också en hel del om att man faktiskt är på rätt väg efter en blytung höst. Tränarbytet från Michel till Unai Emery har helt klart givit en önskad effekt och nu finns det bara ett enda mål med den kvarvarande säsongen: Att inleda en ursinnig jakt på en Europa League-plats.

Första hindret är Celta Cigo. Ett lag som på bortaplan påminner om yra höns. Eller som slaktade höns, kanske en mer rättvis benämning.
13 spelade matcher. En vinst. En oavgjord. Elva förluster. Det är siffror svåra att snacka bort.
Sevilla kommer till spel med sina tunga pjäser framåt, vilket på hemmaplan betyder målgaranti. Nu litar jag inte riktigt fullt ut på laget defensivt med tror mig ändå ha hittat ett intressant i spel i Sevilla över 1,5 mål. Då är vi ändå hemma när Celta Vigo i ett desperat försök snubblar in en reducering 90+3 och ett hcp-spel går i graven.
1,67 betalar det, och blir mitt spel på det här objektet.
Matchen sänds såklart också på nätet ikväll, för den som väljer Premier League på tv:n

21:30 Fotboll
Sevilla v Celta Vigo

Klicka här för att se och livespela på matchen


*****

Det här kan aldrig upprepas för många gånger. Halvbra priser, om du frågar mig.Klicka här för att läsa mer
3 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
krillesne - 2013-03-04 13:37

Spurs har 4.10 borta mot pool på Unibet.

Niklas Lundgren - 2013-03-04 09:36

Angående Mellon så hade samma tankar som dig förr men som speltok så fick man tänka till en gång extra. Dom som är med i andra chansen får sina låtar uppspelade i radion extra mycket och visas i tv ett par extra gånger så deras låter har ju chans att sätta sig lite mer hos publiken. Dom får faktiskt en lite fördel av detta. Ta till exempel Robin Stjernberg, han kommer garanterat komma högre i Finalen pga att han varit med i 2a chansen.

Placeringar för deltagare som varitmed i 2a chansen
2011 Moniker 3a i finalen
2009 Caroline af Ugglas 2:a i finalen
2005 kom Alcazar 3a i Finalen
2004 kom Shirley Clamp 2a i Finalen
2003 kom Alcazar 3a i Finalen

Som sagt, Ingen har vunnit efter andra chansen men man skall inte räkna bort dom helt. Det kan man iof göra i ÅR för det finns bara 2 som kan vinna i år Ulrik eller Yohioo. skulle säga 50/50. Yohioo ger 1,55 och Ulrik 4,50. Du kan ju gissa var jag lägger mina slantar.....

Nico - 2013-03-04 09:22

Eftersom Melodifestivalen är uppstyckad i deltävlingar kan det ju rent tekniskt vara så att de tre populäraste bidragen i hela tävlingen återfinns i samma deltävling, vilket i sådant fall gör att ett bidrag måste gå sig till andra chansen. I princip kan det alltså skilja två röster mellan det populäraste bidraget i hela tävlingen och ett bidrag från lördagens "Andra chansen". Vet inte hur det sett ut tidigare men har för mig att Caroline af Ugglas gick via andra chansen 2009 och slutade 2:a i hela tävlingen, så det är inte kört för andra chansen-vinnarna. Dock lär det bli svårt för Anton/Robin att vinna eftersom deras bidrag inte var speciellt bra...

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Dimitrov - Goffin
Tennis - ATP Monte Carlo - Goffin
1.91
18:30  Cska Moskva - Bars Kazan
Ishockey - KHL - 1
1.77
19:00  Brage - GAIS
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
2.03
21:00  Leganes-Deportivo La Coruna
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.95
15:15  Storvreta IBK - IBF Falun
Innebandy - Superligan - Storvreta ML
1.90
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10

Skador & Avstängningar