holms

Milan kan allt störa ikväll

12 Mars 2013 - 09:16
Jag tippade Örebro högst upp i hockeyallsvenskan. Det är inget att försöka hymla om. Hela tabellen kan läsas här från den 12:e september förra året.
Nu kom det en NHL-louckout som gjorde saker och ting lite annorlunda än vad man från början hade tänkt, men det är ju som det är.
Vill bara efter gårdagen, då Örebro spelade sin sista hemmamatch för säsongen, påminna om vad jag skrev angående ÖIK:s målvakter. Som inför säsongen hette Stefan Ridderwall och Tim Sandberg. Men när säsongens sista hemmamatch blåstes av igår hette burväktaren Henrik Lundberg. Inte för att han på något sätt fick börja matchen, utan för att Tim Sandberg fick lämna kassen efter halva matchen?
Skadad? Nej.
Värdelös? Nej, det är han inte.
Dålig dag på jobbet? Jo tack.
Och, så här avslutade jag mina rader om Örebro i tipset:

"Dock! Är fortfarande inte helt hemma med målvaktsuppsättningen. I mina ögon inga killar man håller i handen när det börjar blåsa, men ingen blir gladare än jag själv om det överbevisas. Varje vecka."

Det började med att Ridderwall fick sparken. Och det slutade med att Tim Sandberg gav bort en till synes upplagt kvalseriebiljett. När det blåste som mest.
Så kan det gå.

****

Barcelona v Milan.
Det är ju något i hästväg idag. Dels för att det finns rätt många i Sverige som håller på Milan. Dels för att det finns rätt många i Sverige som tycker mindre bra om Barcelona. Och framförallt för att den första matchen slutade 2-0 till Milan vilket gör att det här returmötet blir så jävla intressant att man nästan brallar på sig.

Så här. Gör Milan ett mål ikväll, ja då måste spanjorerna smälla in minst fyra. Jag säger inte att man inte har kapacitet för att lösa det, för det finns. Men jag menar att Milan såklart är medvetet om detta, och att anfall ibland är bästa försvar. Visst, Milan kommer såklart att fortsätta med sin äckligt italienska försvarsdisciplin, men kommer att försöka trycka dit kniven vid precis rätt läge, allt för att Barcelona inte ska kunna komma undan med att endast göra två mål.
Vi vet hur det kommer att se ut. Ett bollinnehav från hemmalaget på ca: 78-22%. Inga konstigheter. Men Milan kommer, i sina omställningar vid rätt lägen, och på fasta situationer, att kunna skapa sina chanser. Det har vi om inte annat sett förr när de gästat Nou Camp.
Jag menar att båda lagen gör mål ikväll. Sedan om Barcelona gör ett, två eller fyra, det låter jag vara helt osagt.
1,72 på BLGL gör mål blir dagens tyngsta CL-spel

****

Det berömda nålsögat. Det brukar man kunna tala om ibland.
Och idag börjar kvalet till hockeyallsvenskan. Det är ett nålsöga om något sett till hur du börjar säsongen.
Tingsryd har hamnat där. Efter en katastrofal avslutning samtidigt som Almtuna mirakulöst klarade sig kvar med en formidabel avslutning på serien.
Tingsryd måste verkligen hata att vara i den här situationen som idag börjar att utspela sig. Det är inte hur som helst att bara ta sig tillbaka till landets näst högsta ishockeyserie. Och utan ett hyfsat hockeylag, vad har då Tingsryd att stoltsera med? Billigt kaffe på Börjes, jovisst, men det blir ju inte så jävla roligt i längden.
Vita Hästen är inget lag gillar. Snarare avskyr mer än pesten. Vilket min far lärde mig i tidig ålder. Men det känns ändå som om det här är den perfekta inledningen man kan få i en kvalserie, en livrädd konkurrent som oturligt nog hamnade på fel sida av strecket pga målskillnad.
2,80 på Tingsryd v Vita Hästen X2 - klicka här

****

Som vanligt. För att få tillgång till över 200 olika spel på dagens CL-matcher så klicka här - och skaffa samtidigt en helt ny bonus
4 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-03-12 19:58

: Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Villa.

Jonas O. - 2013-03-12 19:57

: AC Milan): Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Constant; Montolivo, Ambrosini, Flamini; Boateng; Niang, El Shaarawy.

Lobban - 2013-03-12 18:13

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Tacka gudarna tobbe jinxar Milan barca vidare hallefuckinglulja!!!

BIKare - 2013-03-12 13:54

oavsett dina (bor) förklarinar stod du upp att 1.5 var bjud odds på öhk topp 3, ja ifråasatt di då o som du vet resultatet hoppas ja inte måna ick i din fälla. (men nu slipper du ju vänta läne på att å på strumpis med conny :p)
trevlig sommar tobbe.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Washington - Columbus
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1
2.03
21:30  Sevilla - Barcelona
Fotboll - Copa del Rey - BLGM Nej
2.29
15:00  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.05
17:30  AIK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.74
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Skador & Avstängningar