Att sitta på ett sunkigt flygplatshotell på Skavsta och jobba in två hockeymatcher samtidigt på en iPhone och viaplay, det är sannerligen inte det optimala. Men ibland är det väl kanske just det som krävs. Det enkla för att lösa det svåra.
Kände också att jag var tvungen att dra mitt strå till stacken när det återstod en period av matchen i Karlskoga.Tack för en fantastisk säsongongsavslutning, IK Oskarshamn.

Och, liket lever.

****

Skavsta, ja. Inter v Spurs står på programmet och det borde ju, boooorde ju vara stängt och igenbommat.
Men, det sa man ju också angående Bayern v Arsenal, och det höll ju på att spåra ur totalt med en förbannat tråkig utgång.
Och, det räcker ju att titta tillbaka på playoff-avslutningen för att man inte ska ropa hej innan bonden kastat vatten över sjön, eller hur man säger det.

Ni som sett Spurs den här säsongen vet att vapnet vart ett enormt kantspel. Eller, en Bale som huserat lite överallt och med en Lennon på högerflanken ständigt spelbar. Villas-Boas har sannerligen hittat ett vinnande koncept som håller på att utmana till och med om en andraplats i ligan.

Ikväll får vi dock inte se någon Bale. Avstängd. Vi får inte heller se någon Lennon. Skadad. Vore ytterst korkat att chansa med honom när ett londonderby vankas på söndag hemma mot Fulham.
Allt vad Spurs vart fruktat för är till denna match ett minne blott, och ingen vet hur tråkigt det då kan bli.
Att man tappar 3-0, nja, det tror jag inte. Men en förlust behöver inte ligga alldeles för lång borta. Lite just för att jag är där och kollar.
För, ni ska inte heller tro att det TV4-Nyheterna visade i morse var någon form av slump.Man orkar alltså inte ens bli förvånad. Men vad gör väl det en dag som denna när Hofors spelat klart för säsongen?

Inte finns att hämta till 2,30. Lätt att spela den ettan och samtidigt visualisera hur en snödränkt holms med tunga steg får vandra från San Siro.

2 Kommentarer
2013-03-13 23:15:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-03-14 18:05:08

: Spurs): Friedel, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Dembele, Parker, Livermore, Sigurdsson, Defoe & Adebayor. #

Jonas O. - 2013-03-13 23:20:25

Hahaha du är för jävla rolig. Inter måste spelas !! /snömannen