Ormsafari igår. Och det var en oerhört gemytlig tillställning i naturen med Jim.C, Kanusson (ja, bytt efternamn efter DEN Kanu) och Oskar.G.Och ormar, det fanns det lite överallt. Mördarmaskiner till huggormar som låg och solade och var måttligt roade när vi kom och ryckte i dem. Kul att det fanns ett sånt här ställe i Örebro, vilket jag inte hade en aning om. Ett ormnäste utan dess like. Att inte folk dör som flugor i detta område är en gåta./Rattlesnake Shake

****

6-1. Tennissiffror, alltså.
Det är vad jag hade svarat på frågan angående ett slutresultat Skellefteå v Linköping i den femte kvartsfinalen.
Nu får det vara slut på de här skeva resultaten med tanke på hur det faktiskt har sett ut spelmässigt. Över de fyra matcherna så visst, Linköping har väl haft sina stunder, men överlag har Saik vart så oerhört mycket bättre. Och när norrlänningarna nu har TRE raka vinster i sudden, då känns det som om det kan bli en ren formalitet ikväll.
Som sagt. 6-1, spontant.

Speltips Skellefteå v Linköping Tips Odds Rekare


2,25 på Saik -1,5 spelas - Klicka här

****

Det spanska fotbollen ikväll kan vara intressant att ta en extra titt på. Betis kommer till spel utan tre avstängda snubbar och har säsongens match nästkommande vecka då det vankas superderby hemma mot Sevilla. Fokuset redan där?
Granada är ju inget som skrämmer i normala fall. Men man får, till skillnad mot Betis, tillbaka ett par gubbar och ska nog ses med rätt fin chans hemma efter förutsättningarna. Hur som helst något att kika närmre på.
Matchen blir en fin kvällsunderhållning för den som inte tänkt supa skallen i bitar ute på lokal den här kvällen.

21:00 Fotboll
Granada v Real Betis

Klicka här för att se och livespela på matchen


****

Till sist. Kvalet till hockeyallsvenskan avgörs nu. Till hela världens förtjusning är Vita Hästen redan borträknat och det står mellan Björklöven, Karlskrona och Tingsryd.
För Karlskronas del och för er övriga som tänkt spela den tvåan i form av motivationsmotivering så vill jag påminna om en grej som många i Blekinge säkert inte glömt.
Klicka här för att fräscha upp minnet annars när KHK för två år sedan bara skulle åka till Huddinge och spela upp sig i Allsvenskan.
Det gick sådär. Och idag ska man återigen avsluta där uppe.
Brr ...

/Scott Parker från fyra meter
1 Kommentarer
2013-04-05 00:00:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Avs91 - 2013-04-05 17:11:05

Hej, tänkte på det du skrev om 4 oavgjorda på 4 matcher. Faktiskt så blev det i finalserien 2010 5 raka oavgjorda matchen. En match gick inte till sudden och det var den första matchen.
http://www.everysport.com/sport/ishockey/2009-2010/elitserien-herr/sm-final/40931