Det ska spelas en intressant match på Söderstation i kväll. Minst sagt. Och man kan ju ofta prata om något som kallas för "matchen i matchen" där fokusen ligger på två spelare i vardera lagen man ställer mot varandra under 90 minuter. Så kan vi även göra i kväll. Dock i en liten annorlunda form.
Nu handlar det om Gabriel Altemark-Vanneyr mot - hela Hammarby IF.
Men, hur tänker du nu?
Jo. Denne Gabriel har på tio matcher gjort åtta mål. Vilket vi kan ställa mot Bajens sju. Allt som. Också på tio spelade matcher. Vilket är för så förbannat uselt att hälften vore nog. Av ett lag som många trodde skulle springa hem serien. Gör ont i undertecknads hjärta som åkte på det mesta i grönvit väg under 15 års tid.
Sju mål på tio spelade matcher, det har ju sina förklaringar. Det finns en del fotbollsspelare i truppen idag som spelar kontinuerligt som för 5-6 år sedan inte hade fått suttit på bänken i HTFF. Där ligger den bistra sanningen. Och då blir inte storyn bättre än sju gjorda mål på tio matcher.

Idag saknar Varberg lagkaptenen Fredrik Björk. Mittback och väldigt, väldigt viktig. Saknas gör även Ibrahim Koroma, den defensiva kuggen på mittfältet.
Det i samma veva som Kennedy sägs vara tillbaka i Bajens startelva. Skulle så vara fallet och det inte skulle bli några tre grönvita hemmapoäng. Då bör amerikanen tillsammans med sina oerhört värdelösa landsmän lämna landet innan klockan slår midnatt.

19.00, alltså. Bajen vs. Gabriel.

****

Matchen ovan rör jag inte med tång och skyddshandskar. Räcker med att se eländet och slippa jobba in den på två fronter. Brukar sällan gå speciellt bra.
Däremot så finns det ett annat objekt som är mer intressant ut spelsynpunkt.

Speltips Landskrona v ÖSK Tips Odds Rekare


Lanskrona Asian 0. Alltså insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat. Borde räcka väldigt, väldigt långt idag.
ÖSK:s båda mittbackar osäkra till spel. Kapten Wikström sjuk så sent som igår och klippan Berisha skadad.
Skulle båda mot all förmodan komma till spel så är det knappast med ultimata förutsättningar.
Dessutom är Kamara på landslagsuppdrag.
Lägg till att ÖSK har varit bedrövligt på resande fot - hittills.

Klicka här för att spela Landskrona Asian 0 till fina 2,150 - gör det medan tid finns

0 Kommentarer
2013-06-10 10:11:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!