17.50 ikväll så tycker jag att ni samtliga kan dunka igång TV4 för att se fem minuter Hästen är din.
Då har någon lycklig vinnare fått del i en av V75-hästarna imorgon där de kammar hem tio procent av vad djuret löser under loppet.
Och den här veckan handlar hästen om ingen mindre än Rekatochklart. Den fantastiske krigaren som med ett bättre spår joggat hem det här med tre brutna ben. Nu från bricka åtta blir det så klart tuffare. Men långt ifrån någon omöjlighet.
Så. 17.50. Igång med burken för att få ett närmre porträtt av Rekatochklart som ger sig ut i V75:s andra avdelning imorgon.

****

Tennisen är inne i sitt slutskede. Och det mår jag psykiskt dåligt över. På riktigt. Kvällarna blir mörkare och ju närmre slutet av Wimbledon vi kommer - med stormsteg närmar vi oss också September.
Ni som minns hur överväldigad jag var över Wimbledons första dag - lika dåligt mår jag när matchbollen är slagen på söndag. Det här är något en psykolog snart får ta tag i.

Hur som helst så är semifinalen mellan Janowicz v Murray helt täckt.
Allt från Hawkeyes överspel gällande dubbelfel

Speltips Janowicz-Murray Tips Odds Rekare


Till Poldans raka överspel

Speltips Janowicz - Murray Tips Odds Rekare


Det får så klart ses som dagens höjdpunkt ur spelsynvinkel. Dagens höjdpunkt överlag bortsett från Hästen är din, 17.50.
Om vi pratar sport ...

... men eftersom jag befinner mig i Göteborg även idag så finns det en hel del annat att ta del utav.
Ett stycke Metaltown dundrar för fullt och när orkestrarna la sig så pass väl som idag, då är det bara för en musikälskare som undertecknad att pallra sig dit.

Programmet ser ut som följer:

19.00
Efter att ha spanat tennis på något trevligt hak så inleder vi kvällen med ett riktigt kultband i The Kristet Utseende.20:45
Hinner suga i oss ett glas innan det är dags för Sveriges just nu bästa band, Ghost. Overkligt att jag inte tagit mig tid för att se dem ännu. Skönt att smälla den oskulden i ett soligt Göteborg ikväll.22.15
Sabaton gör allt fantastiska livespelningar och lär säkerligen återigen bjuda på något riktigt vasst. Jag missar inte.23.45
Natten avslutas värdigt. Och apropå liveband ett av världens absolut främsta. Ni som var på Bråvalla och såg Stone Sour vet att Corey Taylor är i högform och Slipknot missas inte för att guld i Fort Knox.En helt okej uppladdning inför vad som komma skall i Halmstad under morgondagen.

På återhörande.
1 Kommentarer
2013-07-05 10:56:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
pucken_e_rund - 2013-07-05 15:52:14

Är det Pinocchio som dunkar på en tunna i Slipknot :-) Hade varit sköj se att se dom och Ghost. Imorgon spelar Witchcraft och jag tycker dom är vassare än Ghost.

SKål på dig, Holms!