Tillbaka i pittoreska Strömstad efter ett par kaosdagar i Göteborg.
Känna lugnet till den här vyn när man klivit av tåget är något helt annat än att se sin häst stendöd när en hel travbana förväntar sig att se kamelen bara trampa ifrån övriga ekipage på upploppet.



Nu blir det en rehabvecka i lokavattnets tecken och till att börja med hoppas på att få en vettig förklaring redan idag varför hästen var sämst när den skulle vara som hittills allra bäst.

Den här tiden på året så får man ju också försöka göra vad man kan av utbudet när det ser ut som det gör.
Personligen har jag hittat en liten topp nu med sju raka till hyggliga odds, Det var tydligen lite sommarluft som krävdes för att hjärnan skulle börja arbeta förtjänstfullt igen.

En allsvensk match ikväll. IFK Göteborg gästar Olympia och Helsingborg. Vinnaren tar över serieledningen. En morot om något.
Jag ser just idag större bekymmer i Helsingborg än hos gästerna då giganter i Peter Larsson och Alejandro Bedoya inte finns med i truppen. Av helt olika anledningar. Och där Bedoyas naturliga ersättare, Daniel Nordmark ligger hemma på bakgården i hammocken med en tråkig hjärnskakning.

Speltips Helsingborg v IFK Göteborg Tips Odds Rekare


Över dubbla degen på att IFK Göteborg löser minst en pinne, det tycker i alla fall jag är något för högt.

Klicka här för att spela


****

Nu ska jag sätta mig på en båt ut mot Koster. Lägga mig på en klippa och hoppas att det simmar förbi en säl jag kan kittla. En måndag i semesterns tecken.

Ciao.
1 Kommentarer
2013-07-08 09:06:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-07-08 21:17:15

Åtta raka :))))
Du får aldrig lämna Strömstad !!

Keepupthegoodwork !