Världspremiär på Rekatochklart! Vi kan bjuda våra läsare på världens största bettingsajt bet365s nya reklamfilmer i Sverige. bet365 har valt Seth Rydell (Jens Hulten) känd från Johan Falk-filmerna som sitt ansikte utåt i Sverige.

Choice:


World"s Biggest:


Mobile Home:


Seth Rydell:
1 Kommentarer
2013-08-12 11:41:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ErikLindros - 2013-08-13 20:04:21

Vet egentligen inte vad jag ska tycka om att Jens Hulten nu ska göra reklamfilmer för bet365 och vara bolagets ansikte utåt. Gillar Jens som skådespelare skarpt och han gör helt klart rätt i att dra in degen som bet365 ger han för samarbetet. Det är han helt klart värd. Men känns lite som man säljer ut sig när man väljer att bli ett företags ansikte utåt på detta sätt vilket på sikt kan skada Hulten's skådespelarkarriär. Tänker i banor så som ICA-Stig, Unibet-Hysén, Telenor-Snubben osv. Att man alltså blir förknippad med reklamen.

Gissar att ett brittiskt bolag som bet365 inbringar en ganska bra förtjänst (med tanke på arbetsbelastning) i Hulten's fickor jämfört att spela in Falk-filmerna med en svensk, snål tv-produktion. Men, kontrasten, att han så sent som förra hösten rullas upp in en Bond-film och nu tvingas (nåväl) göra reklam. Det svider lite i mitt hjärta.