holms

En kamp fram till dagens höjdare

9 September 2013 - 09:17
Vi lyfter på hatten för Jonas.O och hans färdigheter efter att LB07 manövrerat ut Trollhättan hemma på Limhamns IP (heter den så?) med 3-2. Utan att vi behövde svettas det minsta. Snygga 2,75 en söndag gör aldrig ont. Bra levererat hela helgen från alla inblandade. R&K visar alltid sin styrka som allra mest när utbudet är som sämst. Då finns det alltid folk som kan kräma ut avgörande information från mindre matcher. Det jag älskar mest med det här.

Idag spelas det återigen så kallade "mindre matcher". Men knappast där vi hittar något som kan kallas för dagens höjdpunkt. Eftersom att vi alla vet att det spektaklet kommer att utspela sig i USA.
Novak Djokovic vs. Rafael Nadal. Det lär väl som alltid bli något i hästväg.
Poldan är så klart på tårna.

  Speltips Odds
Djokovic - Nadal
US-Open, Tennis
1,75


Sitter du inte inne på kanalerna eller har din sambo ett begär att varje kväll se på meningslösa Scrubs 23.00 - då finns det så klart även hopp även för dig.

23:00 Final US Open
Novak Djokovic v Rafael Nadal

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN


****

Val i Norge idag. Sossen på chefsstolen kommer att få packa ihop sina prylar och göra någonting annat. För nu har även Norrmännen tröttnat på socialisterna och kommer att med överlägsna siffror att rösta fram en högerregering. Det till trots att landet blomstrar ekonomiskt.
Men, precis som här så finns det ett stort jävla missnöje att FOLKET inte får behålla sina surt förvärrade slantar själva. Till slut så får helt enkelt allt fler människor upp ögonen för vad som pågår - vilket med en enorm kraft kommer att visa sig i Norge idag.
Bara att lyfta på hatten för våra kloka norrmän.
I Sverige kan vi bara hoppas på att Fredrik Reinfeldt blir avsatt i morgon och blir ersatt av en Moderat som står till höger. Annars spelar det ingen som helst roll var rösten läggs nästa år.
Eller, det gör det så klart. En röst på V eller MP betyder det här landets död. Men annars så kvittar det.

Snart lär dessutom oddsen för det svenska valet att droppa ut hos bolagen. Lär ju utan tvekan damma upp ett och annat guldkorn.

Nu tragglar vi oss igenom den här dagen. Får kämpa till 23.00 då showen dundrar igång. Sedan har vi en så jävla viktig tisdag framför oss. Och inte bara här, sitter nog även en och annan engelsman som saknar varenda nagel på fingrarna nu.
När tisdagen är gjord, då har vi nedförsbacke till den maffigaste spelhelgen på ett halvår. Och, det gillar vi så klart.
Och apropå helg. 3000 Örebroare förväntas till Karlstad på lördag. Ryktet gör gällande att de allra flesta också har lyckats komma över biljetter. Bortaplan blir hemmaplan.

Men innan dess. För att påminna igen:

23:00 Final US Open
Novak Djokovic v Rafael Nadal

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Genoa - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 hörnor
1.74
21:00  Athletic Bilbao - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.71
01:30  Columbus - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.89
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71
14:00  Lopez - Lajovic
Tennis - ATP Barcelona - Lopez
1.91
20:45  Derby - Cardiff
Fotboll - Championship - 2a, draw no bet
1.92

Skador & Avstängningar