holms

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare holms. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

holms

Jävlar så finsk han är

3 December 2013 - 09:53
Marko Anttila, det är alltså han som ska få fart på Örebros offensiv. Och vad jag läst och sett så verkar han ju faktiskt vara en klok värvning. En snubbe med bristande spelsinne men ändå vet var målet finns. Stor och brutal, bryter in på mål utan att vara skraj. Allt nytt blod med dessa egenskaper är bara att välkomna.Och som namnet antyder så är han finsk. Och som utseendet visar så är han så jävla finsk att ingen kan vara så finsk som Anttila. Bra!
Vi håller alla tummarna som finns för en fullträff.
Och flyt för en annan som får granska honom i en bättre miljö i kväll. Alltså inte i hallen utan hemma vid tv:n. Eftersom att jag har kommit till insikt att jag inte kan hantera baren så ser jag alltid matcher mån, tis, ons, tors och sön hemma i tv-soffan. Det fungerar inte annars.

Noll poäng mot Växjö hittills. Noll poäng mot AIK och Leksand, hittills. Av 24 möjliga. Det är inte godkänt, om jag ska hålla igen på orden. Får hoppas på en finsk effekt i kväll. Annars är det där berömda tåget på väg att lämna perrongen. Och det för gott.

Hur det går?
Ingen aning. Ingen som helst jävla aning.

En skönare känsla finns det däremot för Västerås som gästar jumbon Södertälje.

  Speltips Odds

,


Inte nog med att de som sagt är jumbo, SSK, nu börjar också spelare bli skadade på löpande band. Tungt.
Och när ett Västerås i praktform kommer på besök, ja då känns den uppgiften övermäktig.
Vi får fortfarande dubbla degen på tvåan, och det är taget utan större betänketid.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA VÄSTERÅS - HÄMTA SAMTIDIGT HEM EN NY BONUS
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mr Orange - 2013-12-03 12:07

Baren är alltid farlig vart den än är