Man hinner inte ens slå upp ögonen innan det är något sorts elände att läsa.
Anders Svensson blev överraskad med en bil när han avtackades på Fotbollsgalan för lång och trogen tjänst. Inget han själv hade bett om, men som han nu blir tvungen att stå till svars för. Det är så idiotiskt att man knappt tror att det är sant.
Han svarar trots allt väldigt klokt. Och nyktert för att vara en offentlig person.

– ]Men sedan tycker jag att det är så svårt att jämföra dam- och herrfotbollen. Det tycker jag att man ska sluta med. Det går tyvärr inte. I en perfekt värld hade det varit samma löner och samma intresse och lika mycket publik och sponsorer. Men nu fungerar inte verkligheten så.
Damlandslaget är en ren förlust medan herrlands­laget drar in massa pengar som gör att dam- och ungdomslandslagen kan åka på sina resor.


Tänk att vi, 2013 (snart 2014) måste se folk upprepa dessa självklarheter. Det är så tröttsamt att det enda knepet snart är att lämna det här landet. För alltid.

Jaja, det är lika bra att försöka andas, andas och försöka förtränga vilket förvridet ställe man bor på.

*****

Förtränga och tänka annat. Så som ishockey och och trevlig CL-fotboll.
Det ultimata för kvällen hade varit om Örebro i Scandinavium gått till vila inför den tredje perioden med 5-0. Inte 3 eller 4-0. 5-0. Då hade det känts så pass lugnt och skönt att man med gott samvete flipprat på kanalen som i stället visar Galatasaray v Juventus. För herregud. Det kan bli något i hästväg.
Att turkarna på hemmaplan inför sista rundan har chansen att gå vidare. Mot Juventus. Det kommer att vara ett skådespel att få bevittna. Om en på tv. Dock så klart helt i skuggan med vad som komma skall i Göteborg.

Mitt spel Galatasaray v Juventus är något jag känner mig så oerhört trygg i.

Speltips Galatasaray v Juventus Tips Odds Rekare


Det är fult att sparka ned en gammal dam. Det är bara ett viss sorts patrask som sysslar med sådant.
Men Felipe Melo har helt fria händer att göra det den här kvällen. Eller som det smeknamn han besitter, bit dem om du så känner dig manad.
Tror att han kommer att komma mer än övertänd till bataljen, och då ligger en ostskiva som i en liten ask och väntar på honom.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA KORTPELET PÅ MELO TILL 2,00

Ett par timmar till. Vi räknar ned ...
2 Kommentarer
2013-12-10 09:43:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2013-12-10 14:08:39

http://www.youtube.com/watch?v=vzCWc3g8lNs

Aston - 2013-12-10 13:33:23

Baggio kontring på den ?