Matcherna avlöser varandra i landets högsta hockeyliga och det är dags i dag igen. Bara att trampa på.
Kommer hävda till döddagar att Örebros 2,55 i lördags var så förbannat bra, trots utgången med en sudden-torsk. Gustav Wesslau i bortakassen stod för ett par makalösa räddningar medan han som vaktade målet för hemmalaget inte glänste på samma sätt, om jag ska vara mild i kritiken.
Visst, nu tillhör ju även dessa gossar lagen, men det är ändå som det är. Och trist att historien upprepar sig, gång efter annan.

Hur som helst. HV 71 var INTE bra. HV 71 ÄR inte bra.
HV 71 ska nu resa upp till Skellefteå. Där fick man smörj med 5-0 senast. Och nu väntar ett hemmalag och en hemmapublik som inte har någon större lust att upprepa haveriet som skedde i omstarten hemma mot Frölunda.

Speltips Skellefteå v HV 71 Tips Odds Rekare


Smålänningarna med ett försvarsspel för dagen som är under precis all kritik som går att finna. Det mot ett revanschsuget hemmalag, som dessutom råkar vara Sveriges överlägset bästa hockeylag på mycket, mycket länge.
Jag ser närmast en upprepning av det senaste resultatet när lagen möttes i Skellefteå. Sådan stor skillnad är det faktiskt i grund och botten mellan gängen.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA SAIK -1,5 TILL 1,95!

*****

Det blir även i dag Radiosportens enormt vassa app till hockeyn. Där man kan lyssna på matcherna i sin helhet.
Det med en utsikt när det helt plötsligt kan smälla upp en sämre dansshow mitt framfär näbben, vilket i sin tur bekräftar att det finns enorma kontraster till just ishockeyn, precis framför ansiktet.Vi kämpar in i kaklet de återstående dagarna av året.
På återseende.

0 Kommentarer
2013-12-30 03:38:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!