Jag sitter mest och är helt förundrad.
Var Pia Sundhage alltså nominerad som årets idrottsledare i går?
Var hon verkligen det? Pia? Sundhage? Kvinnan som basade över det svenska fotbollslandslaget som i somras gjorde fiasko i sitt hemma-EM? Ett EM där målet var final och guld. Där allt låg krattat. Men där man till slut förlorade mot Tysklands reservlag i en semifinal och sedan hamnade på samma plats som Finland som inte vann en enda match under hela mästerskapet. Hon Pia Sundhage kunde alltså ha fått ett pris som årets ledare 2013.
Jag vet inte. Antingen har vi det jävligt skralt på ledarsidan och vi får ta vad vi har när nomineringar ska göras, eller så handlar det om något helt annat. Och jag vill egentligen inte ta orden ur min mun. Men utan att säga för mycket, den människan besitter en del ... egenskaper ... som gör att du blir älskad av etablissemanget, utan att behöva leverera ett jävla dyft.

Annars inte mycket att säga. Såg själv inte spektaklet utan har bara läst. Men ändå skönt att Henrik Stensson fick Jerringpriset. Den prestationen han stod för under det gångna året saknar motstycke.
Även om jag bara satt och väntade på en reaktion från någon i TV4-huset som "Vadå, jag trodde det var en IDROTTSgala". Och den kom så klart, av någon chef.
Golf är lika mycket sport som fotboll, tennis och längdhopp. Den som påstår något annat är faktiskt konstig.
Och nej, jag har aldrig spelat golf i hela mitt liv. Brukar sällan gå under 80 slag i minigolf. Men det gör mig för den delen inte korkad. Som den där chefen på TV4.

Nog om det.

*****

Jag hävdar att Djurgården vinner på ett kokande Hovet i kväll.

Speltips Djurgården v Karlskrona Tips Odds Rekare


I alla fall när vi erbjuds över 2,00.
Med tanke på Karlskronas något sviktande form och det skrala bortaspelet (jo, man är faktiskt bara nia i den tabellen) så anser jag att dubbla degen som Dif betalar är något för högt.
Man kommer nyligen från två helt prickfria hemmamatcher och har siktet inställt på topp-3.
Det kommer att gå undan från start idag, sanna mina ord.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA DJURGÅRDEN TILL FINA 2,05

******

Australien Open rullar vidare. Du ser matcherna direkt i din dator eller surfplatta.

KLICKA HÄR!
2 Kommentarer
2014-01-14 12:13:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Betelgeuse - 2014-01-14 15:42:22

Jaa, vet faktiskt inte vad som är värst? Att Sundhage kunde bli årets ledare eller att hela hennes lag var nominerat som "årets lag"... Är nog lika orimligt båda två...

Matcha - 2014-01-14 14:58:14

Denna är riskfri Holms, bra bra