Från en god sak till en annan.
I går handlade det om att spy galla över ett skenäktenskap för att skaffa sig fördelar som påhittad svensk - nu om drogfri idrott.
Baggios kamrat från Kristianstad, Tony "Tojje" Svensson har dragit igång "Drogfri idrott", vilket inte kan lyftas fram för få gånger.
Han kommer att jobba med föreläsningar på skolor, fritidsgårdar och/eller idrottsklubbar.
Han har sina egna erfarenheter att luta sig emot och projektet handlar om att att hjälpa ungdomar att hålla sig borta från droger och ägna sig åt idrott och hälsa. Klok tanke från start till mål.
1020 gillar det redan på Facebook. Gör det du med.
Läs mer här om hela projektet.

******

Apropå goda ting så hoppas jag innerligt att både HV71 och Örebro Ishockeyklubb är lika givmilda gällande försvarsspelet som i senaste omgången. För då lär vi få en trevlig och lättsam kväll framför tv-apparaterna.

Speltips HV71 v Örebro Tips Odds Rekare


Och varför skulle vi inte få det?
Inget utav lagen har några poäng att spela för. För Örebros del så finns det däremot en massa nya offensiva krafter som vill visa vad de kan poängmässigt - än mer än vad de gjort hittills. Bakåt så är det inget nytt. Det är bjudningar till höger och vänster när det är som allra tråkigast. För oss som ser på.
För smålänningarnas del så såg vi med all tydlighet i förra omgången var tankarna är just nu. Och dessa är knappast i nuet efter 1-8 i Gävle.
Båda lagen har viktigare åtaganden framöver och jag skulle ju förvånas en hel del om det inte tummas en och annan meter på försvarsspelet här. I alla fall i större utsträckning än vad det hade gjorts i en match som gällt livsviktiga poäng.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA ÖVER 5,5 MÅL TILL 2,30


******

Har för övrigt fått ett helt nytt favoritlag. I volleyboll. Ska se om det går att köpa en matchtröja någonstans.
Nu klockan elva möter vi Hyundai. Viktig match i streckstriden.

11:00 | VOLLEYBOLL
Rush&Cash vs Hyundai

Ha en trevlig torsdag, vänner.

/Team ThorenGruppen
0 Kommentarer
2014-03-06 09:28:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!