Ett par sena korta rader, men inte sämre för det.
Örebrofyran rasar vidare idag och det känns som om det bara är att plocka fram linjalen och krita ned en trippel som jag inte ser ska kunna sluta på något annat vis än med tre ettor.
2,34 betalar spelet. Och ni som hinner kan ju spela den ner till strax under 2,00.

IFK Örebro är ett lag som lite då och då är uppe i division tre och krigar.
Har alltid ett gediget lag för den här divisionen och så även i år. Skapade väldigt, väldigt mycket senast men Assyriska keeper tog allt. En mycket orättvis torsk 0-1.
Nu hemma på Brickebackens IP mot vårt favoritlag Real Örebro, då ska man vara numret för stort.
3-1?

Adolfsberg cashade vi in på senast. Dröjde onödigt länge innan man dödade matchen borta mot nämnda Real Örebro. Men det löste sig gott till slut.
Ett ungt och rappt lag som inte ska ha några som helst bekymmer nykomlingen Marieberg, som har inlett med två raka förluster. Och det mot lag som inte kommer att tillhöra någon topp. Snarare tvärtom.
3-0?

Yxhult gick på pumpen senast hemma mot Nora. Inget att skämmas för. Nora sitter inne på en riktigt bra elva, och så länge inga tunga pjäser försvinner (tunn trupp) så kan de slå alla överallt.
Nu tar hemmalaget emot kassa Öfvre Adolfsberg. Och studsar man inte tillbaka direkt, ja då kan man lika gärna lägga ned säsongen på stört. Så mycket bättre ska NB:s favoriter att vinna Örebrofyran vara.
Dessutom tillkommer viktige Gabbe Åhbom i laget efter sjukdom senast.
4-0?

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA FAVORITTRIPPELN IFK, ADOLF OCH YXHULT TILL 2,36
1 Kommentarer
2014-05-02 16:21:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2014-05-02 21:23:11

Bra Linjal!!! Tack !