– Första halvlek var inte alls bra. Vi sjönk in i deras tempo, och det går verkligen inte att säga att det gick fort, säger Adolfsbergs tränare Magnus Carlsson.

Det säger du, ja. Jag vill nog hävda att jag aldrig i hela mitt sett en sämre halvlek i en div 4-match. Det var så pass illa att vi faktiskt gav oss i väg strax innan halvtid. Och då till det här mycket sjuka stället - som ändå var 100 gånger mer livat än fotbollsmatchen mellan Adolfsberg och Marieberg.

Det låg djur begravda från mitten av 1950-talet, ta mig fan. En startelva bland ett par förmultna hamstrar hade faktiskt inte varit helt oävet på Lugnets IP den här kvällen.

Skönt ändå att kamrat Dennis Neogard avgjorde matchen med sitt 2-1 mål i den 86:e minuten. Som lite plåster på såret.

De övriga två bonnmatcherna var aldrig någon fara på taket. 10-0 totalt. Varpå 4-0 i Yxhult, vilket jag vill minnas att jag skrev.

*****

Ska sätta mig i en bil nu 07.15 mot Kalmar. Det är ingen rolig tid. Och det är snart dags som klockan visar så därför måste jag runda av här nu, tyvärr.
Men innan dess. Jag litar fullt ut på Ängelholm i dag.

Speltips Ängelholm v Degerfors Tips Odds Rekare


Degerfors är blekt.
Och till den här matchen måste man avvara Marcus Astvald, som är den ende spelaren i laget som har assisterat till mål den här säsongen. Inte bara tungt utan brottartungt!
Det blir en jobbig eftermiddag för värmlänningarna. Förhoppningsvis lika jobbig som i slutet av mars då Ängelholm sopade banan med Degerfors så det fortfarande ekar om det.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA ÄNGELHOLM TILL 2,00!

******

Till sist. Den här vill alla se.

21:00 | FOTBOLL
Fiorentina v Napoli

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN


******

På åteehörande söndag. Om man är vid liv då. Kalmar är bra på att ta fram det sämsta ur en.

/lamtojet
0 Kommentarer
2014-05-03 07:32:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!