Jag vet inte om byn där jag hör hemma är stor nog för den här lördagen.
Samtidigt som eleganterna i Örebro Hockey ska säkra en slutspelsplats så ska det också praktiseras en musiktävling någon kilmeter västerut från arenan.
Det sistnämnda ledde för övrigt till att jag blev utkastad från hotellet jag bodde på. För att Måns Zelmerlöv och hans hantlangare skulle skeppas in. Vilket var en prioritering märkligare än något.
Det sistnämnda ledde också till att när Örebro slaktade Färjestad i torsdags, då hade hela hallen förvandlats till ett schlagertält. Helt utan någon som helst relevans. Att nämnde Måns blev intervjuad i en paus var också egendomligt.
Vad är det som får Sverige att stå stilla dessa musiklördagar? Eller för delen en stad som Örebro, en hela vecka innan tävlingen? Jag kommer aldrig att kunna att förstå det där fenomenet.

Nu lär den väl knappast beröra publiksiffran i Toyotahallen som bör stanna på 5200. Igen.
Dessvärre så lär vi 5200 få lyssna på låtar från Melodifestivalen innan, under och efter matchen. Och ingen förstår varför.

I Västerås så slipper de detta spektakel. Där kan de koncentrera sig fullt ut på vad vad som är relevant den här dagen. Att försöka ta sig ett steg närmare SHL.

Speltips Västerås v Björklöven Tips Odds Rekare


Nu har jag full respekt för Björklöven.
Men så stabilt som Västerås agerat sedan man vände skutan och de tre ytterst välmeriterande uddamålssegrarna man dundrat av senaste veckan så känns man alldeles för svåra att ha att göra med nu. I en kokande hemmahall.
För Björklövens del så väntar betydliga viktigare matcher framöver. Den här eftermiddagen får man helt enkelt ge till värden.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA VÄSTERÅS -1,5 TILL 2,20!

En annan sak, att hålla ett getöga på. Det är hur snabbt Västerås går i från mot Löven.
Skulle det, låt säga, stå 2 eller 3-0 till Västerås efter första perioden. Då undrar jag om Malmö, där jag tror AIK kommer streta emot ett tag, tycker att det är lagom roligt spela klart den där matchen.
Och ett AIK med allt och lite mer att spela för, de där 5,00 som ni sitter på de svartgula kan vara ett smygroligt spel ...
0 Kommentarer
2015-02-28 04:08:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!