Nu var jag inte vid minna sinnes fulla bruk när Tottenham gästade Stamford Bridge i slutet av november. Men vill ändå minnas att Spurs första halvlek var av den bättre sorten, och att den där 1-0 ledningen de liljevita eleganterna från norra London hade med sig var i tunnaste laget.
Nu är inte 1-0 speciellt tryggt att ha med sig till en andra halvlek, inte när motståndet stavas Chelsea och som dessutom är i halvslag.
Vilket också bevisades i och med 2-1 slut till de blå. Trist så det förslår - vilket gör att tre poäng nu för Tottenham är viktigare än någonting annat.
Men just nu är de rätt okej, Spurs. Eller, för att vara helt ärlig: Lite mer än rätt okej. Och det här får också ses som sista chansen att ta upp en ärlig jakt på Chelsea. Tre poäng måste in. Inte en. Vilket kommer att resultera i en vansinnig satsning från det rappar hemmalaget.

Visst. Chelsea har en hysterisk form. Men inte fan har det sett så överdrivet imponerande ut spelmässigt under december? Poängen har trillat in, absolut. Men motståndet har inte varit av den tuffare sorten samtidigt som det sätt ... okej ut. Inte mer.
Det här blir någonting helt annat att bita i för Contes mannar.
Jag vill hävda att det kommer att krävas minst två mål för att de ska ta någon poäng på White Hart Lane den här onsdagskvällen.
Sällan jag har bra känsla när Tottenham sparkar boll - men nu - verkligen.

En repris på den här hade förstås inte gjort alldeles för ont:KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA TOTTENHAM ÖVER 1,5 MÅL TILL 2,37!
1 Kommentarer
2017-01-03 15:39:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!