Kliver emot IKO igen.

14 Januari 2017 - 09:16
Tillbaka till vardagen efter lite vintersemester och det är inget dåligt dukat spelbord som ligger framför oss.
Full sula i alla ligor (bortsett från den tyska som tar igen sig lite längre) plus ett rykande handbolls-vm som produceras nu kanske bättre än någonsin för oss tv-tittare.
Har skrivit det förr och jag kommer att skriva det tills mina fingrar har trillat av händerna: Handboll och bordtennis. Tv-sporter jag kan kliva upp en tisdag 04.30 för att titta på om det skulle vara uppstoppade bävrar som duellerar mot varandra.
Och det var väl förvisso också det som Sverige sprang in i i inledningsmatchen i turneringen, men det är en helt annat historia.

Hur som helst.
Tre spel ut den här lördagen.
Först den här rysaren. Som även streamas:

  Speltips Odds
Fulham v Barnsley
Championship, Fotboll
5,50


Kan inte för mitt liv förstå hur Fulham kan vara så stora favoriter.
Barnsley har gjort det bra hela december, och ligger faktiskt före i tabellen. Även om det är så få poäng att det knappt behöver nämnas. Men ändå.
Det här borde bli gastkramande 90 minuter och då kan jag inte blunda för 5,50 på den utmärkta nykomlingen.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA BARNSLEY TILL HELA 5,50!

Och för den som vill se matchen

16.00 Fotboll
Fulham v Barnsley

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN!


********

Sirius v Kalix
Över 7,5 mål
1,96


Helt perfekta förhållanden på Studenternas den här lördagen med noll nederbörd, fyra minusgrader och knappt någon nämnvärd vind.
Även om Sirius inte brukar vara med i några målfyrverkerier så är det tvärtom med Kalix där det är rock"n roll i var och varannan match.
De fem senaste:

5-5
10-5
5-3
7-3
6-3

Öppna spjäll, och bra tryck i grejerna framåt.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA Ö 7,5 MÅL SIRIUS v KALIX TILL 1,96!

*********

Oskarshamn v Pantern
Pantern ML
2,15


Hemmalaget Oskarshamn har fem raka förluster. Att säga att det är grus i det så kallade maskineriet är ingen överdrift.
Utöver förlusterna så har det väl i ärlighetens namn inte heller sett speciellt bra ut.
Tvärtom hos det overkliga laget Pantern. Jag kan inte för mitt liv förstå hur de lyckas hålla verksamheten flytande med tanke på noll personer på läktarna och ännu färre som bryr sig om dem. Måste finnas någon stenrik eldsjäl som hostar in deg snett inifrån höger.
Hur som helst så är nu Pantern kanske seriens hetaste lag, de bara radar upp segrar. Är för dagen klart vassare än Oskarshamn och är för stora underdogs.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA PANTERN ML TILL 2,15!
1 Kommentarer

Spurs håller kvar spänningen i PL?

3 Januari 2017 - 15:39
Nu var jag inte vid minna sinnes fulla bruk när Tottenham gästade Stamford Bridge i slutet av november. Men vill ändå minnas att Spurs första halvlek var av den bättre sorten, och att den där 1-0 ledningen de liljevita eleganterna från norra London hade med sig var i tunnaste laget.
Nu är inte 1-0 speciellt tryggt att ha med sig till en andra halvlek, inte när motståndet stavas Chelsea och som dessutom är i halvslag.
Vilket också bevisades i och med 2-1 slut till de blå. Trist så det förslår - vilket gör att tre poäng nu för Tottenham är viktigare än någonting annat.
Men just nu är de rätt okej, Spurs. Eller, för att vara helt ärlig: Lite mer än rätt okej. Och det här får också ses som sista chansen att ta upp en ärlig jakt på Chelsea. Tre poäng måste in. Inte en. Vilket kommer att resultera i en vansinnig satsning från det rappar hemmalaget.

Visst. Chelsea har en hysterisk form. Men inte fan har det sett så överdrivet imponerande ut spelmässigt under december? Poängen har trillat in, absolut. Men motståndet har inte varit av den tuffare sorten samtidigt som det sätt ... okej ut. Inte mer.
Det här blir någonting helt annat att bita i för Contes mannar.
Jag vill hävda att det kommer att krävas minst två mål för att de ska ta någon poäng på White Hart Lane den här onsdagskvällen.
Sällan jag har bra känsla när Tottenham sparkar boll - men nu - verkligen.

En repris på den här hade förstås inte gjort alldeles för ont:KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA TOTTENHAM ÖVER 1,5 MÅL TILL 2,37!
1 Kommentarer

Kan Emil Forsberg sänka München?

21 December 2016 - 11:25
Det stod väl inte direkt skrivet i stjärnorna att vi den 21:a december 2016 inte bara skulle ha en seriefinal mellan Bayern München och Emil Forsbergs RB Leipzig, utan att de även skulle stå på samma poäng.
Lyckas de kriga till sig en poäng här, RB Leipzig, då börjar jag nästan fundera i banorna om de inte har möjlighet att ställa till med en av de större skrällarna vi skådat i fotbolls-Europa de senaste 100 åren. Leicester inräknat.
Blir hur som helst vansinnigt intressant att de matchen ikväll. Måtte den leva till sista 15 ...

20.00 Fotboll
Bayern München vs. RB Leipzig 1,33 - 5,00 - 8,50

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN!
0 Kommentarer

Juventus v Roma

17 December 2016 - 10:46
Ska Juventus avgöra Serie A ikväll? Vid tre poäng så är det väl mycket som talar för just det.
Eller ska Roma hålla liv i den här ligan ett tag till?20.45 smäller det hur som helst på Juventus Stadium vilket får klassas som helgens absoluta sportsliga höjdpunkt.
Matchen sänds i sin helhet via datorn, surfplattan eller telefonen. Ifall tv:n där hemma är upptagen av din sämre hälft.

20.45 Fotboll
Juventus v Rom

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN!

Skyttekungen tillbaka - spelas!

16 December 2016 - 10:49
Bekräftat!
Skytte och poängkungen, Cameron Jerome, är spelklar inför kvällens batalj hemma mot Huddersfield.

"Jerome (back) hasn"t featured since going off at the halfway point of City"s 1-0 loss at Derby County, but Neil told Norwich City TV that he expects the striker to be available for the televised clash with the Terriers"

  Speltips Odds
Norwich v Huddersfield
Championship, Fotboll
2,00


Även om formen hos Norwich är skral så är de trots allt väldigt pålitligt hemma på Carrow Road.
Nia i ligan totalt - trea i hemmatabellen. 6-0 på de två senaste. Trots "bara" 1-0 på Aston Villa senast så var det siffror i underkant. Nu när de är vässat offensivt med ligans kanske bästa anfallare (om Alex Neil vill) så finns det ammunition för att putsa den där ettan, i synnerhet när ett överskattat Huddersfield kommer som fredagsgäster.
Gäster som förvisso är fem placeringar före i ligan - men som inte en chans i hela havet är före Norwich när säsongen summerats i maj. Alla lag har sina formsvackor, och jag gissar att Norwich precis har kravlat sig ur sin.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA NORWICH TILL 2,00!

Och för den som vill se matchen med egna ögon - bara ett klick bort.

20.45 Fotboll
Norwich v Huddersfield

KLICKA HÖR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN!
0 Kommentarer
Fler inlägg: