Bekräftat!
Skytte och poängkungen, Cameron Jerome, är spelklar inför kvällens batalj hemma mot Huddersfield.

"Jerome (back) hasn"t featured since going off at the halfway point of City"s 1-0 loss at Derby County, but Neil told Norwich City TV that he expects the striker to be available for the televised clash with the Terriers"

Speltips Norwich v Huddersfield Tips Odds Rekare


Även om formen hos Norwich är skral så är de trots allt väldigt pålitligt hemma på Carrow Road.
Nia i ligan totalt - trea i hemmatabellen. 6-0 på de två senaste. Trots "bara" 1-0 på Aston Villa senast så var det siffror i underkant. Nu när de är vässat offensivt med ligans kanske bästa anfallare (om Alex Neil vill) så finns det ammunition för att putsa den där ettan, i synnerhet när ett överskattat Huddersfield kommer som fredagsgäster.
Gäster som förvisso är fem placeringar före i ligan - men som inte en chans i hela havet är före Norwich när säsongen summerats i maj. Alla lag har sina formsvackor, och jag gissar att Norwich precis har kravlat sig ur sin.

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA NORWICH TILL 2,00!

Och för den som vill se matchen med egna ögon - bara ett klick bort.

20.45 Fotboll
Norwich v Huddersfield

KLICKA HÖR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN!
0 Kommentarer
2016-12-16 10:49:26
Idag ska jag på ishockey. Vilket det inte blivit så mycket utav sedan jag flyttade utomlands för 2,5 år sedan.
Men vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Är stöpt i formen att ska någonting ske - radikalt - då måste vanligt folk öppna käften och vädra sitt missnöje. Lex Sparven och Puken:Det är så oerhört mycket som är fel med Örebro Hockey just nu. Och det är nog dags att börja protestera. Högljutt.
Ett lag är sällan bättre än sin organisation, brukar det heta. Vilket lyser igenom mer och mer på Örebro Hockey just nu.
Dessutom får den som är ytterst ansvarig för alla haveribeslut aldrig bära något hundhuvud. Vilket jag tycker är för jävligt.

Fler måste nog blicka mot Sparven och öppna sina käftar innan den här båten ligger på havets botten, och därifrån är det svårt att bärga några skeppa i den här branschen, det är vi nog alla överens om ...

0 Kommentarer
2016-12-10 09:19:43
2016-12-06 01:44:53
Det finns derbyn. Och så finns det derbyn.
Och så har vi Lazio v Roma, vilket är någonting helt annat.Kan väl bara tänka mig ett personligt dödsfall för att missa den här tillställningen i eftermiddag.

15.00 Fotboll
Lazio v Roma

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN!
2016-12-04 13:09:51
16.15 så smäller det i Barcelona då antagonisternas och ligaledarna från Madrid ska försöka hålla avståndet bakåt i tabellen till det jagande hemmalaget, hur nu det ska gå till.

Matchen ser du direkt på webben - MED en garanti att få satsade pengar tillbaka om matchen slutar 0-016.15
Barcelona v Real Madrid

KLICKA HÄR FÖR ATT SE OCH LIVESPELA PÅ MATCHEN OCH FÖR ATT FÅ 0-0 GARANTIN INBAKAD!
2016-12-03 13:50:47