master

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare master. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

master

Governors Cup

10 September 2013 - 00:03
Sent är det. Natten till tisdag. Majoriteten ligger nog och sover, resten jobbar in Djokovic/Nadal. Medan jag vill skriva lite om tisdagens basketspel. Ett tidigt lir som blir det enda i basketen(finns knappt något annat).

Det handlar om Governors Cup där det gått riktigt bra på sistone, miss senast men annars har det gått strålande. Man får helt enkelt hoppas på det bästa. Jag tror på.....

Överspel i Rain or Shine-Barako Energy. Linan ligger på 187 nu vilket spelas direkt så att linan inte höjs under natten eller morgonen.

Rain är favoriter men jag tror att Barako inte förlorar detta så lätt då man inlett bättre än hemmalaget. Eftersom Barako troligen kommer göra väldigt bra ifrån sig tror jag på överspel. För det är Rain som är favoriter och med tanke på Barakos - än så länge - dåliga defensiv lär dom nog göra väldigt många poäng. Barako har som sagt imponerat inledningsvis med en fartfylld offensiv. Så... tror relativt starkt på överspel. Värt en slant. Helt klart.

Matchstart: 11.15

Annars är det fotboll för hela slanten denna tisdag. Efter Governors Cup, såklart. VM-kval där mycket bra kan hittas. Om det..... på morgonen. Håll utkik!

Ha de bra
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.