master

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare master. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

master

EM-basket ikväll

13 September 2013 - 17:20
Air21 Express vann i dagens tidiga match i Governors Cup. +7.5 satt därmed utan några som helst problem. Skönt. Härnäst är det dags för Dragovoljac. Hoppas att de gör sitt jobb.

Kluriga matcher i dagens EM-basket. Men tycker att ett överspel i kvällens match mellan Frankrike och Lettland ska gå in. Över 147.5 är spelat till 1.80. Det handlar om två lag som inte ligger så värst bra till och en seger hade passat utmärkt. Frankrike imponerade inte sist mot Litauen men har innan dess gjort en hel del poäng. Ikväll ställs man mot överraskningslaget Lettland som har imponerat ordentligt. Senast över 80 poäng mot Ukraina och en vinst med över 30 poäng. Har några bra trepoängsskyttar som kan fixa överspelet om dom har en bra dag. Detta tror jag kommer att bli en jämn match vilket kan även leda till övertid, vilket vore bra om överspelet inte sitter efter fyra quarters. Men jag tror ändå att överspelet, hur som helst, går in relativt enkelt.

Ska vi säga 79-72?

Alltså: FRANKRIKE - LETTLAND ÖVER 147.5 POÄNG @ 1.80
MATCHSTART: 21.00


Lycka till vid rygg!
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.